La doar două zile după încheierea Wimbledon 2022, Simona Halep se află în vacață în România, în timp ce antrenorul său, Patrick Mouratoglou, a revenit la Academia sa din Franța. Acolo, tehnicianul a avut parte de o vizită din partea lui Benoit Paire, care s-a antrenat alături de Mouratoglou.
Cei doi au decis să joace un meci, iar antrenorul Simonei Halep pare că nu a avut nicio șansă în fața "rebelului" Benoit Paire: "Scuze, Simona Halep, antrenorul tău a pierdut", i-a transmis Benoit Paire Simonei Halep, francezul primind replica imediat: "Vezi dacă nu sunt eu acolo? Voi veni cât de repede se poate pentru a mă asigura că se impune data viitoare! Bucură-te de victorie, Benoit Paire", i-a transmis Simona Halep lui Benoit Paire.
https://i.eurosport.com/2022/07/12/3409363.jpg
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 la Toronto! Românca a învins-o o dată în acest an
ACUM 6 ORE

"Rebelul" Benoit Paire, dialog inedit cu Simona Halep pe rețelele de socializare

Benoit Paire, ajuns pe locul 77 ATP, este unul dintre cei mai controversați jucători de tenis prezenți în circuit. Francezul a declarat în repetate rânduri că urăște tenisul și că practică acest sport doar pentru premiile în bani. Paire a fost cândva pe locul 18 ATP, dar nu a reușit să mențină acel ritm, fiind adesea implicat în controverse de tot felul.
CITEȘTE ȘI:
În timp ce Paire se antrenează la Academia lui Mouratoglou, Simona Halep se relaxează în România, înainte de a merge și ea în Franța pentru a se pregăti de sezonul de hard american. Simona Halep va merge apoi la turneul de la Washington, competiție care face parte din categoria WTA 250 și care se va desăfșura în perioada 1-7 august. Cel mai probabi, apoi va merge la Rogers Cup (Toronto) și Cincinnati, înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.
National Bank Open
Bornele uimitoare atinse de Simona Halep la Toronto! Ce a reușit după victoria zdrobitoare cu Vekic
ACUM 13 ORE
National Bank Open
Bookmakerii s-au lămurit! Cota primită de Simona Halep la câștigarea titlului de la Toronto
ACUM 14 ORE