În vârstă de 47 de ani, Enrico Becuzzi este un tenismen italian care încearcă să câștige un meci de tenis pentru a acumula câteva puncte ca să figureze în clasamentul ATP. Acesta este visul lui Becuzzi încă din copilărie, de la 9 ani, atunci când a primit în dar de la tatăl lui o rachetă de tenis din lemn. În acel moment, Becuzzi s-a îndrăgostit de tenis, dar nu a reușit niciodată să câștige un meci, cel puțin până acum.
https://i.eurosport.com/2020/06/08/2829722.jpg
Becuzzi a pierdut nu mai puțin de 270 de partide la rând, ultima pe 16 decembrie în turneul Anatolian din Turcia. El a făcut atunci pereche în circuitul la dublu alături de turcul Emir Sendogan, cei doi pierzând în fața rușilor Panin și Zubrov. Mai apoi, tenisul a fost oprit în loc de pandemia de coronavirus. În ciuda nenumăratelor înfrângeri, tenismenul italian se motivează în continuare și nu renunță la visul lui de-o viață.
Tenis
A făcut-o şi pe asta! Kyrgios a servit printre picioare şi a câştigat punctul
ACUM 21 MINUTE

Enrico Becuzzi, jucătorul cu peste 250 de înfrângeri în carieră

Povestea sportivului născut la Pisa este de-a dreptul fabuloasă. Cea mai înaltă poziție atinsă în clasament este locul 1400, loc pe care a ajuns în 2003. El încă încearcă să câștige meciuri, chiar dacă vârsta își spune din ce în ce mai proeminent cuvântul. Chiar și așa, Becuzzi este hotărât să continue, chiar dacă are aproape 50 de ani.
Am început să joc tenis târziu, când aveam nouă ani. Atunci tatăl meu mi-a dăruit o rachetă din lemn. M-a dus la niște cursuri să învăț să lovesc. Din acel moment eram îndrăgostit de tenis. Apoi am început să mă uit la cei patru mușchetari ai anilor 80: Lendl, McEnroe, Wilander și Connors. Și un geniu: Guillermo Vilas. Tenisul este pasiunea mea. Am început să concurez la 21 de ani. Prietenii mi-au spus că sunt deja prea bătrân. Nu mi-a păsat. Nu există vreo vârstă în care să-ți îndeplinești visul. În 2003, la un turneu în Sofia, am fost aproape să câștig primul meu meci. Următoarea zi m-am antrenat din greu. Cât mai am energie și pasiune o să continui, voi încerca. Nu vreau să renunț. Sper să obțin o victorie, una singură, după care mă voi retrage – Becuzzi, pentru Marca

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Australian Open
Evans - Goffin - Australian Open
ACUM 23 MINUTE
Australian Open
Tauson - Sharma - Australian Open
ACUM O ORĂ