Peste 50.000 de persoane au asistat la meciul demonstrativ de tenis dintre Roger Federer și Rafael Nadal, care a avut loc vineri, în Cape Town (Africa de Sud), în țara de origine a mamei lui Roger, Lynette. Meciul demonstrativ, disputat pe „Cape Town Stadium”, pe un teren dur vopsit în portocaliu special amenajat, a adunat în tribune peste 50.000 de spectatori, record mondial în ceea ce privește prezența înregistrată la un meci de tenis.
Partida s-a disputat în scop caritabil, pentru susținerea copiilor defavorizați din 6 țări africane.Numărul oficial anunțat de organizatori la final de eveniment a fost de 51.954 de spectatori, o cifră cu adevărat impresionantă. De altfel, s-a stabilit și un record în materie de asistență la un meci de tenis cu această ocazie. Precedentul record a avut loc în 2019, la meciul dintre Roger Federer și Alexander Zverev, care fost urmărit de 42.517 spectatori, în Ciudad de Mexico.
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
ACUM 5 ORE

Eveniment de neuitat organizat de Fundația lui Roger Federer

Cei doi titani ai sportului alb au oferit spectatorilor un show pe care nu-l vor uita niciodată. Acest meci a fost al zecelea demonstrativ al rivalității lor. Partida a fost câștigată în final de Roger, care s-a impus în fața lui Nadal cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, însă intensitatea nu a fost una obișnuită. Federer și Nadal au produs puncta spectaculoase spre bucuria publicului.
Roger și Rafa au disputat vineri și un meci de dublu. Marele campion elvețian a făcut echipă cu Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, iar ibericul i s-a alăturat lui Trevor Noah, comedian și scriitor sud-african. Cele două echipe au jucat un singur set, câștigat de Federer și Gates, 6-3. Remarcabil este că s-au strâns peste 3 milioane de dolari și toți banii vor ajunge la copiii defavorizați de pe continental African.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
ACUM 12 ORE
Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
20/09/2021 LA 14:17