Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încep sferturile de finală la turneul ATP de la Rio de Janeiro, în direct pe Eurosport 2

Irina Aldea

Actualizat 21/02/2020 la 12:13 GMT+2

Vineri debutează sferturile de finală la turneul de 500 de puncte de la Rio de Janeiro, în Brazilia.

ATP Rio : highlights - Thiem v Maligeni Rodrigues

Credit imagine: Eurosport

Turneul ATP de 500 de puncte de la Rio de Janeiro se vede în direct pe Eurosport 2, iar vineri încep sferturile de finală ale competiției organizate în Brazilia, pe zgură. Campionul en-titre la acest turneu este sârbul Laslo Djere, iar principalul favorit pentru ediția din acest an este finalistul de la Australian Open, Dominic Thiem.
Austriacul îl va întâlni în sferturi pe italianul Gianluca Mager, iar câștigătorul acestul meci îl va întâlni în continuare, în semifinale, pe învingătorul din meciul Attila Balazs și Pedro Portero Martinez. În partea inferioară de tablou se vor duela pentru un loc în penultimul act Federico Coria și Cristian Garin (favorit nr. 3) și favoritul numărul 5, Borna Coric, și Lorenzo Sonego.
Meciurile vor fi transmise în direct pe Eurosport 2. Finala competiției va avea loc duminică, pe 23 februarie, de la ora 17.30, ora locală.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo