În vârstă de 32 de ani, Fabio Fognini este convins că nu vom mai avea parte de tenis anul acesta. Carismaticul jucător de tenis italian a intrat în dialog într-o sesiune live cu Novak Djokovic. Fognini a devăluit că va fi foarte greu ca tenisul să se reia anul acesta. Circuitul ar urma, teoretic, să se reia în luna iulie, pe 13, însă optimismul lipsește cu privire la acest scenariu.
Uneori îmi e dor să joc tenis, să concurez, dar cred că va fi foarte dificil să jucăm vreun meci anul acesta. În opinia mea, tenisul e egal cu zero fără spectatori. Eu vreau să joc cu public. Prefer să evoluez iar atunci când totul revine la normal, nu pe jumătate, fără public și cu tot felul de restricții impuse. Să ne imaginăm cum ar fi ca noi, jucătorii, antrenorii, echipele noastre, jucătorii de dublu, toți în același turneu, iar un jucător să fie descoperit pozitiv cu virusul… ar fi un întreg haos!

Fabio Fognini nu va mai merge în Asia pentru a concura

Tenis
ATP Cup deschide sezonul 2022 din tenisul mondial, în direct pe Eurosport 2
31/12/2021 LA 11:21
Fognini a acordat de curând un interviu pentru publicația Corriere della Serra în care a mărturisit că nu are de gând să se mai întoarcă vreodată în Asia, de teama pandemiei de coronavirus.
E greu de crezut că vom mai avea turnee anul acesta. Sunt sincer și spun că eu în Asia voi mai merge vreodată să joc tenis. Nu sunt nebun să mă expun. Înainte de amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo decisesem deja că nu voi participa. Teama mea cea mai mare nu este că iau eu virusul, ci că îl pot transmite mai departe familiei mele. Nu mai sunt de capul meu, am o soție, am doi copii.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
BNP Paribas Open
Stefanos Tsitsipas, o nouă controversă, după meciul cu Fognini de la Indian Wells
13/10/2021 LA 13:57
Tenis
Tsitsipas, reacție modestă după victoria din 16-imile Indian Wells: "Nu știu cum s-a întâmplat"
13/10/2021 LA 09:52