Elina Svitolina, ocupanta locului 5 WTA, a spus în cadrul podcast-ului Tennis Legends de la Eurosport că jucătoarele din Top 10 WTA au un grup comun de WhatsApp în care discută despre posibilele soluții de a combate criza provocată de coronavirus și de a veni în sprijinul jucătoarelor mai slab clasate, care nu își pot asigura un venit lunar din cauza lipsei turneelor de tenis.
Avem întâlniri în mediul online în fiecare vineri cu toate jucătoarele de tenis și discutăm. Avem și un grup separat de WhatsApp, doar fetele din Top 10, unde discutăm despre fondul de solidaritate pe jucătoarele mai slab clasate, despre ce putem face pentru a ajuta alte tenismene. Sunt multe întrebări, dar prin intermediul lui Steve Simon avem acest grup și încercăm să găsim cea mai bună soluție pentru a veni în sprijinul jucătoarelor care au nevoie de ajutor. - Elina Svitolina

Simona Halep, alături de jucătoarele mai slab clasate

Australian Open
Un meci pentru cărțile de istorie! Ce a scris presa internațională despre duelul Halep - Cornet
ACUM 5 MINUTE
Da, dar turneele de Grand Slam și turneele masters sunt prioritatea jucătorilor din Top 100, să zicem. Dar pentru restul jucătorilor e diferit pentru că ei nu au acces direct la aceste competiții, va fi dificil. Cineva trebuie să se gândească și la ei, de asemenea. De la locul 100 în sus, liderii trebuie să discute și despre ei pentru că toată lumea va avea propria opinie, iar opinia mea, de pildă, poate că este diferită față de o jucătoare de pe locul 120 WTA. - Simona Halep

WTA, în contact permanent cu jucătoarele de top

Elina Svitolina a mărturisit că WTA face tot posibilul pentru a le ține la curent cu toate informațiile, iar că întâlnirile din mediul online sunt frecvente: “Primim mesaje cam în fiecare zi. Avem întâlniri, videoconferințe, urmează să vorbim despre propunerea lui Roger Federer (n.r. cea de unificare a circuitelor WTA și ATP)”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Cornet, după ce a învins-o pe Halep: "Amândouă am simțit că murim pe teren"
ACUM 19 MINUTE
Australian Open
Simona Halep se oprește în optimile de finală la Australian Open 2022. Înfrângere cu Alize Cornet
ACUM 11 ORE