Pentru prima oară în ultimii 25 de ani, clasamentul ATP nu va conține numele lui Roger Federer. În acest moment, marele campion elvețian nu mai are puncte în ierarhia mondială. El a jucat ultima oară în urmă cu un an, la Wimbledon, atunci când a ajuns până în sferturile de finală.
Punctele obținute la ediția din 2021 l-au protejat pe Federer în ultimele 12 luni, reușind să se mențină în Top 100. Acum, pentru că nu a mai jucat în ultimul an, elvețianul a rămas fără puncte, ceea ce înseamnă că va trebui să beneficieze de wild card-uri pentru a putea participa la turnee.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 la Toronto! Românca a învins-o o dată în acest an
ACUM 7 ORE
Citește și:

Federer, aproape 25 de ani în clasamentul ATP

Roger Federer s-a aflat timp de 25 de ani în clasamentul ATP, el apărând pentru prima oară în ierarhia mondială în septembrie 1997, atunci când avea numai 16 ani.
Elvețianul, care va împlini 41 de ani luna viitoare, a anunțat deja că intenționează să joace la Basel în luna octombrie, turneu pe care l-a câștigat de 10 ori în carieră.
De asemenea, Federer va participa și la Laver Cup, la Londra, în luna septembrie. Federer li se va alătura lui Rafael Nadal și Novak Djokovic în echipa Europei condusă de Bjorn Borg, acolo unde vor întâlnii echipa lumii condusă de John McEnroe.
Roger Federer continuă recuperarea, după intervenția chirurgicală suferită la genunchiul drept în urmă cu un an. Recent, campionul elvețian, care are în palmares 20 de titluri de Grand Slam, a declarat că își dorește să revină pe teren și să participe la ediția din 2023 de la Wimbledon.
Tenis
Organizatorii de la US Open au vrut să-i interzică pe ruși și bieloruși! La ce concluzie au ajuns
ACUM 10 ORE
Tenis
Nouă momente magice care au marcat cariera Serenei Williams în tenis. Lista realizată de Vogue
ACUM 11 ORE