Roger Federer a colaborat în urmă cu un an cu o firmă elvețiană de echipament sportiv, On Running, pentru a lansa un pantof sport special cu denumirea de "Roger", însă marele campion din Țara Cantoanelor nu s-a rezumat doar la acest parteneriat și a investit și el în companie.
În acel moment, Federer a investit aproximativ 50 de milioane de dolari în marca elvețiană cumpărând o cotă-parte de 3% din companie. De curând, compania cu pricina a fost listată la bursă, iar acțiunea sa în cadrul companiei valorează acum aproximativ 300 de milioane de dolari.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34

Investiția genială a lui Roger Federer: Cum a transformat 54 de milioane de dolari în 300

Din ultima investiție a lui Federer putem fi siguri că elvețianul nu numai că este unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie, dar că se pricepe foarte bine și la afaceri. Interesul pentru compania On Running a crescut enorm în ultimul an, din momentul în care Federer și-a asociat imaginea cu brand-ul elvețian, însă Roger se bucură în continuare de această investiție, chiar și după colaborarea pentru pantoful sport care-i poartă numele.
În prezent, marele campion elvețian se recuperează după o nouă intervenție chirurgicală la genunchi. Chiar și așa, Roger rămâne activ. El a fost surprins la Paris Fashion Week, acolo unde a folosit cârje pentru a se deplasa. Încă nu este clar când va reveni pe terenul de tenis, dar presa din Elveția anunță că e foarte puțin probabil să-l vedem la Australian Open în 2022, primul turneu de Grand Slam al anului.
Tenis
Nadal a pus capăt oricăror speculații! De ce e Federer cel mai mare rival al său și nu Djokovic
24/11/2022 LA 09:27
Tenis
Roger Federer, ușurat după retragerea din tenis! Ce a spus elvețianul despre o carieră de antrenor
19/11/2022 LA 16:19