Roger Federer a colaborat în urmă cu un an cu o firmă elvețiană de echipament sportiv, On Running, pentru a lansa un pantof sport special cu denumirea de "Roger", însă marele campion din Țara Cantoanelor nu s-a rezumat doar la acest parteneriat și a investit și el în companie.
În acel moment, Federer a investit aproximativ 50 de milioane de dolari în marca elvețiană cumpărând o cotă-parte de 3% din companie. De curând, compania cu pricina a fost listată la bursă, iar acțiunea sa în cadrul companiei valorează acum aproximativ 300 de milioane de dolari.
Tenis
Nick Kyrgios, declarație tranșantă privind GOAT-ul din tenis: "El e cel mai mare! Are o aură aparte"
ACUM 17 ORE

Investiția genială a lui Roger Federer: Cum a transformat 54 de milioane de dolari în 300

Din ultima investiție a lui Federer putem fi siguri că elvețianul nu numai că este unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie, dar că se pricepe foarte bine și la afaceri. Interesul pentru compania On Running a crescut enorm în ultimul an, din momentul în care Federer și-a asociat imaginea cu brand-ul elvețian, însă Roger se bucură în continuare de această investiție, chiar și după colaborarea pentru pantoful sport care-i poartă numele.
În prezent, marele campion elvețian se recuperează după o nouă intervenție chirurgicală la genunchi. Chiar și așa, Roger rămâne activ. El a fost surprins la Paris Fashion Week, acolo unde a folosit cârje pentru a se deplasa. Încă nu este clar când va reveni pe terenul de tenis, dar presa din Elveția anunță că e foarte puțin probabil să-l vedem la Australian Open în 2022, primul turneu de Grand Slam al anului.
Tenis
Rafa Nadal, reverență în fața lui Federer și Djokovic! Compliment "suprem" pentru sârb
16/10/2021 LA 17:32
Tenis
O legendă a turneului de la Wimbledon nu-i mai dă nicio șansă lui Roger Federer: "E aproape gata!"
14/10/2021 LA 15:28