După multe luni de speculații privind ediția din acest an a US Open, organizatorii au confirmat că turneul va avea loc în 2020. În orice caz, Roger Federer a făcut o declarație de curând care nu mai emană atât de multă încredere cu privire la desfășurarea competiției de la Flushing Meadows, asta pentru că numărul cazurilor din Statele Unite ale Americii, cu precădere New York, crește alarmant pe zi ce trece.
Marele campion elvețian a declarat că încă există multe incertitudini cu privire la evoluția pandemiei de coronavirus din întreaga lume, dar mai ales în Statele Unite ale Americii: “Am ținut legătura cu organizatorii US Open, chiar ieri am vorbit cu ei. Mi-au spus că vor hotărî ce se va întâmpla cu turneul între 15 și 30 iulie. Sunt vremuri incerte pentru tenis, nesigure. Călătoriile și carantina sunt probleme mari”, a spus roger Federer pentru SRF.

Roger Federer nu va mai juca tenis în 2020

Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
ACUM 10 ORE
Cel mai titrat jucător de tenis din istorie nu va mai juca tenis în 2020. Elvețianul a avut o nouă intervenție la genunchiul drept și a anunțat că nu va reveni în circuit înainte de finalul anului. În curând, marele campion elvețian va împlini 39 de ani, însă momentul retragerii nu este aproape. În ciuda problemelor avute, elvețianul a confirmat că va evolua și în 2021. Din păcate pentru fanii săi, jucătorul născut în Basel nu va mai putea juca în acest sezon.
Elvețianul, câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, a fost operat în luna februarie, iar în ultima perioadă a avut din nou probleme la genunchiul drept. A urmat o altă mică procedură, iar acum "FedEx" nu vrea să riște nimic. A anunțat că nu va mai evolua anul acesta, astfel încât la început de 2021 să poată reveni fără vreun risc, speră el la cea mai bună formă fizică posibilă.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
ACUM 16 ORE
Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
20/09/2021 LA 14:17