Roger Federer s-a izolat în Elveţia, acolo unde se recuperează după operaţia la genunchi. Campionul şi-a liniştit suporterii prin intermediul unui videoclip în care arată că starea lui fizică este una bună. Cel mai titrat jucător de tenis a efectuat un antrenament ca în copilărie: la perete, în timpul unei ninsori puternice.
Fostul lider mondial, care va împlini 39 de ani în luna august, a executat câteva lovituri spectaculoase, pentru a se asigura că nu le uită, aşa cum el a recunoscut. Vestimentaţia a fost adecvată condiţiilor meteorologice din Elveţia: pantaloni de trening, vestă, fes şi o mănuşă.
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
IERI LA 15:09

Roger și Mirka Federer, donație substanțială în lupta contra coronavirus

Roger Federer, împreună cu soția lui, Mirka, au decis să doneze un milion de franci elvețieni pentru a combate pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe întraga lume. Cei doi au decis să doneze un milion de franci elvețieni oamenilor din Elveția puși acum la grea încercare.
Campionul elveţian este aşteptat să revină pe teren la turneele pe iarbă, din luna iunie. Întrecerile ATP ar trebui să se reia chiar în acea lună, însă totul depinde de evoluţia pandemiei de coronavirus care pare a fi pe punctul de a amâna încă o dată reînceperea competiției.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58
Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
20/09/2021 LA 14:17