Se fac planuri pentru ca Berlin să găzduiască două evenimente de trei zile la care să participe șase jucătoare și șase jucători, primul având loc pe iarbă pe arena Steffi Graf iar al doilea pe hard într-un hangar pentru avioane. Evenimentele vor oferi fiecare 200.000 de euro ca premii.
Partea masculină include deja nume importante precum Dominic Thiem, Alexander Zverev, Nick Kyrgios și Jannik Sanner, urmând să fie confirmați încă doi jucători. ”Bineînțeles că îl vom chema și pe Roger Federer”, a declarat Edwin Weindorfer, parte din echipa de organizare a turneului.

Federer revine după o absență lungă

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN 2022 LIVE BLOG | Halep, Cîrstea și Begu, în turul 2. Surpriză uriaşă la Melbourne
ACUM 22 MINUTE
Roger Federer nu a mai jucat un meci competitiv de când s-a operat la genunchi după Australian Open, în ianuarie. El ar fi urmat să revină la timp pentru sezonul de iarbă însă totul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.
Cel puțin șase evenimente demonstrative au fost plănuite deja să aibă loc cu porțile închise în Europa cât sezonul de tenis rămâne suspendat. Angelique Kerber a fost și ea ofertată pentru a participa la turneu, acolo unde și-au confirmat deja prezența Elina Svitolina, Kiki Bertens, Julian Goerges și Andrea Petkovic.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Australian Open
Linette - Sevastova - Australian Open
ACUM 27 MINUTE
Tenis
Simona Halep, interviu după calificarea în turul 2 la Australian Open
ACUM 35 MINUTE