Roger Federer a avut un discurs laudativ la adresa rivalului Rafael Nadal, elvețianul povestind o discuție avută cu spaniolul în ziua meciului demonstrativ dintre cei doi din Africa de Sud, care a avut o asistență record de 51.954 de suporteri.
"Rafa este o persoană minunată, cu valori înalte și o familie mare. Familia mea și a lui sunt respectate foarte mult. Mi-a spus astăzi că a plâns când am câștigat Roland Garros 2009, pentru că a fost foarte fericit pentru mine. Este un rival uriaș", a declarat Federer.

Roger Federer și Rafael Nadal, rivali și prieteni

Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
IERI LA 15:09
Roger Federer a cucerit o singură dată trofeul la Roland Garros, în 2009. Rafael Nadal a dominat turneul de Grand Slam din Franța, pe care l-a câștigat de 12 ori până în prezent. "Rafa e o persoană fantastică pentru acest sport. Îl promovează în cel mai bun mod posibil. Are un public imens. Merită toate laudele, este o persoană excelentă, iar faptul că am contribuit la o cauză nobilă amândoi e un lucru normal", a mai spus Federer.
https://i.eurosport.com/2020/02/07/2770881.jpg
Roger Federer şi Rafael Nadal au stabilit un nou record mondial în tenis, vineri, după ce la o partidă demonstrativă disputată în Cape Town, Africa de Sud, au asistat 51.954 de fani. Roger Federer (20) și Rafael Nadal (19) sunt jucătorii cu cele mai multe turnee de Mare Șlem în palmares. Ei sunt urmați de un alt jucător aflat în activitate, Novak Djokovic, care are 17 astfel de distincții.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58
Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
20/09/2021 LA 14:17