Pe lista participanților la turneul patronat de Ion Țiriac la Madrid se aflau toți cei trei coloși ai sportului alb: Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic. Totuși, elvețianul a luat o hotărâre de ultim moment și nu va face deplasarea în Spania pentru competiția de la Caja Magica, așa cum spera magnatul român.
La începutul lunii aprilie, organizatorii turneului de la Madrid au anunțat lista jucătorilor înscriși în competiție, iar Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic făceau parte din aceasta. Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Roger Federer și-a anunțat fanii în legătură cu planurile pentru sezonul de zgură, iar Madridul și Roma nu intră în calculele marelui campion elvețian pentru 2021.

Roger Federer i-a stricat planurile lui Ion Țiriac

Tenis
Nick Kyrgios, declarație tranșantă privind GOAT-ul din tenis: "El e cel mai mare! Are o aură aparte"
18/10/2021 LA 16:05
Mutua Madrid Open ar fi fost primul turneu de la Australian Open 2020 (15 luni în urmă) când Federer, Nadal și Djokovic ar fi fost toți pe tabloul principal al unei competiții, însă acest lucru a ieșit acum din calcule. Federer nu va participa însă până la urmă la întrecerea din Capitala Spaniei, Mister Perfect urmând să joace totuși în sezonul de zgură.
Prin urmare, marele campion elvețian va evolua acasă la Geneva Open (16-22 mai) și la Roland Garros (30 mai - 13 iunie).Turneul de la Geneva s-a disputat între 1980 și 1991 şi apoi a fost reluat în 2015. Campionul en-titre, cel din 2019, este Alexander Zverev. Roger nu a mai jucat niciodată la Geneva.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Rafa Nadal, reverență în fața lui Federer și Djokovic! Compliment "suprem" pentru sârb
16/10/2021 LA 17:32
Tenis
O legendă a turneului de la Wimbledon nu-i mai dă nicio șansă lui Roger Federer: "E aproape gata!"
14/10/2021 LA 15:28