"Genunchiul meu drept mă supăra de mai multă vreme. Am sperat ca totul să treacă, dar după o examinare mai amănunțită am decis împreună cu echipa mea să mă operez (n.r. în Elveția).”, a scris Federer pe contul său de Twitter.
”Doctorii mi-au confirmat că era nevoie de această procedură și că voi avea parte de o recuperare completă. Din păcate, voi fi nevoit să declar forfait pentru turneele de la Dubai, Indian Wells, Bogota, Miami și Roland Garros. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, de-abia aștept să revin, ne vedem în sezonul de iarbă", a continuat elvețianul.
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
ACUM 10 ORE

Roger Federer se menajează din ce în ce mai mult

În vârstă de 38 ani, Federer a anulat din calendarul său mai multe turnee în ultimii ani, cu scopul de a-şi menaja corpul şi a-şi prelungi cât mai mult cariera. Elvețianul a preferat să nu participe la ediţia inaugurală a competiţiei pe echipe ATP Cup, desfăşurată în Australia, preferând să petreacă mai mult timp alături de familia sa, înainte de a începe al 22-lea său sezon în circuitul profesionist.
El a venit luna trecută la Australian Open fără să dispute niciun meci oficial de la Turneul Campionilor, desfăşurat în noiembrie la Londra, însă a reuşit totuşi să ajungă până în semifinale la Melbourne, unde a cedat în faţa celui care avea să cucerească pentru a opta oară întrecerea de la Antipozi, Novak Djokovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Davis Cup
Rusia – Croația, finala Cupei Davis din acest an la Madrid. Fiecare tabără are câte două titluri
ACUM 11 ORE
Davis Cup
2021, anul în care Novak Djokovic a ratat titlurile la Jocurile Olimpice și Cupa Davis
ACUM 17 ORE