Acum însă e timpul ca Roger Federer să revină pe terenul de tenis. Marele campion elvețian a postat ieri un filmuleț pe rețelele sociale, o înregistrare care a făcut valuri pe rețelele de socializare, în care își anunța fanii că de abia așteaptă să joace iar tenis. Marele campion din Basel va reveni pe teren după o pauză de peste un an de zile. El a aflat azi și cu cine va evolua la turneul din Qatar.
"A trecut un an de când n-am mai plecat la niciun eveniment și recunosc că sunt entuziasmat. Poate că e și momentul potrivit în care să le mulțumesc oamenilor care au făcut acest lucru posibil. A fost un drum lung și greu. Știu că n-am terminat încă. Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine și sunt pregătit. Sper că mă veți urmări și vă voi putea vedea și eu curând. Aveți grijă de voi", a transmis Federer pe rețelele de socializare.

Cu cine joacă Roger Federer la Doha și ce spune de rivalitatea cu Novak Djokovic

Tenis
Australienii nu fac nicio excepție! Participarea lui Djokovic la Australian Open, în mare pericol
ACUM 12 ORE
Roger Federer va beneficia de un prim tur liber la turneul din Doha, urmând ca mai apoi să-l întâlnească pe câștigătorul meciului dintre Jeremy Chardy și Daniel Evans. Apoi, în sferturile de finală, Roger poate da peste Borna Coric, în semifinale poate juca împotriva lui Shapovalov sau a lui Goffin, iar în finală l-ar putea întâlni pe Dominic Thiem sau pe campionul en-titre, Andrey Rublev.
Federer a cucerit titlul la Doha de trei ori: în 2005, 2006 și 2011. La ultima ediție, cea din 2020, rusul Andrey Rublev a câștigat marele trofeu. Fostul lider mondial din ATP, (încă) la egalitate cu Djokovic la numărul de săptămâni petrecute pe locul 1 ATP, a vorbit la Doha despre rivalitatea pe care o are cu sârbul: "Mă bucur de fiecare dată când joc cu el. Avem stiluri de joc atât de diferite, întotdeauna reușim să scoatem ce-i mai bun unul de la celălalt. Novak poate intra într-un mod de joc în care pur și simplu nu ratează. Este fără îndoială unul dintre cei mai mari tenismeni din câți au existat. El, altăuri de alții foarte buni, m-au făcut să devin și eu mai bun", a spus Federer la Doha.
Bilanțul victorii – înfrângeri între coloșii din Big 3
  • Novak Djokovic: 56 victorii / 50 înfrângeri
  • Rafael Nadal: 51 victorii / 45 înfrângeri
  • Roger Federer: 39 victorii / 51 de înfrângeri
Tenis
Novak Djokovic a anunțat unde va mai juca în 2021! Ce a spus despre participarea la Australian Open
IERI LA 18:27
Tenis
Rafa Nadal trimite "săgeți ascuțite" spre Novak Djokovic: "Eu nu mă comport ca un nebun pe teren!"
IERI LA 17:32