Celebrul logo i-a lipsit lui Roger Federer de când a semnat în 2018 cu Uniqlo, renunțând la prelungirea contractului cu Nike. După ce a semnat înțelegerea în valoare de 300 de milioane de dolari cu japonezii de la Uniqlo, marele campion elvețian a fost nevoit să renunțe la inițialele care erau inscripționate pe toate articolele din echipamentul lui pe vremea când era la Nike.
La acea vreme, această veste a fost la fel de dezamăgitoare pentru fani cum a fost pentru Roger. El nu a putut primi imediat dreptul de a folosi propriile inițiale pentru că Nike deținea licența pentru asta. Totuși, elvețianul a spus deseori că logo-ul îi va reveni la un moment dat, iar acum, la doi ani distanță, Roger are din nou dreptul asupra celebrului logo.

Manager-ul lui Federer a confirmat informația

Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
ACUM 7 ORE
Tony Godsick, manager-ul lui Roger Federer, a declarat de curând că drepturile elvețianului de a folosi logo-ul sunt în acest moment valide: “Logo-ul se întoarce acolo unde-i este locul. Îl vom recăpăta foarte, foarte curând”. Al patrulea jucător al lumii a jucat primul meci în echipamentul Uniqlo la Wimbledon, în 2018.
https://i.eurosport.com/2020/03/10/2792322.jpg
În 2009, la Wimbledon, Nike a venit cu ideea logo-ului care este în prezent cunoscut la nivel global. La acea vreme, creatoarea design-ului inițialelor a fost chiar soția lui, Mirka Federer. După ce s-a despărțit în 2018 de Nike, americanii au continuat să-i asigure lui Federer pantofii sport, asta pentru că japonezii de la Uniqlo nu produc articole de încălțăminte.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 15 ORE
US Open
Cum a făcut agentul lui Federer tot posibilul ca Medvedev să-l bată pe Djokovic în finala US Open
IERI LA 16:17