Tenis

Roger Federer și Mirka se implică în lupta cu COVID-19: donație de un million de franci elvețieni

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Federer

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
25/03/2020 la 13:35

Roger Federer a anunțat miercuri pe rețelele de socializare că el, împreună cu soția lui, Mirka, vor dona un milion de franci elvețieni în lupta cu COVID-19.

Cel mai titrat jucător de tenis din istorie, Roger Federer, împreună cu soția lui, Mirka, au decis să doneze un milion de franci elvețieni pentru a combate pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe întraga lume. Cei doi au decis să doneze un milion de franci elvețieni oamenilor din Elveția puși acum la grea încercare.

Mirka și cu mine am decis să donăm un milion de franci elvețieni pentru cele mai vulnerabile familii din Elveția. Contribuția noastră e doar un început. Sperăm ca și alții să ni se alăture în ajutorarea familiilor nevoiașe. Împreună putem trece peste această criză! Multă sănătate | Roger Federer
Tenis

Viața după Roger Federer? Dezvăluirea celui care l-a readus pe calea succesului: “Mă voi retrage”

15/07/2020 LA 08:06

În Elveția, până în acest moment au fost înregistrate 9877 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dintre acestea, 130 de persoane și-au pierdut viața.

Miercuri a apărut și primul caz de coronavirus în tenis

Unul dintre cei mai promițători jucători de tenis, brazilianul Thiago Seyboth Wild, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este primul tenismen confirmat cu COVID-19. Thiago Seyboth-Wild, în vârstă de 20 de ani, ocupant al locului 114 ATP, unul dintre cei mai promiţători jucători din ATP, a devenit primul tenismen profesionist testat pozitiv cu Sars-CoV-2. El a decis să se testeze după ce a avut simptome ale bolii Covid-19. De mai multe zile, sportivul se află în izolare şi urmează instrucţiunile medicilor.

Sportivul brazilian a făcut anunțul pe contul personal de Instagram, prin intermediul unui videoclip: “M-am izolat de o săptămână, am urmat toate sfaturile doctorilor. Vreau să vă spun tuturor să aveți grijă de voi și de cei dragi vouă, stați în casă și ajutați-ne să nu răspândim virusul”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

Roger Federer a luat legătura cu organizatorii US Open! Ediția din 2020, sub semnul întrebării

08/07/2020 LA 12:07
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

08/07/2020 LA 11:53
Subiecte asemănătoare
TenisRoger Federer
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol