Eurosport

Roger Federer și Mirka se implică în lupta cu COVID-19: donație de un million de franci elvețieni

Roger Federer și Mirka se implică în lupta cu COVID-19: donație de un million de franci elvețieni

25/03/2020 la 14:35Actualizare 25/03/2020 la 14:37

Roger Federer a anunțat miercuri pe rețelele de socializare că el, împreună cu soția lui, Mirka, vor dona un milion de franci elvețieni în lupta cu COVID-19.

Cel mai titrat jucător de tenis din istorie, Roger Federer, împreună cu soția lui, Mirka, au decis să doneze un milion de franci elvețieni pentru a combate pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe întraga lume. Cei doi au decis să doneze un milion de franci elvețieni oamenilor din Elveția puși acum la grea încercare.

"Mirka și cu mine am decis să donăm un milion de franci elvețieni pentru cele mai vulnerabile familii din Elveția. Contribuția noastră e doar un început. Sperăm ca și alții să ni se alăture în ajutorarea familiilor nevoiașe. Împreună putem trece peste această criză! Multă sănătate | Roger Federer"

În Elveția, până în acest moment au fost înregistrate 9877 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dintre acestea, 130 de persoane și-au pierdut viața.

Miercuri a apărut și primul caz de coronavirus în tenis

Sportivul brazilian a făcut anunțul pe contul personal de Instagram, prin intermediul unui videoclip: “M-am izolat de o săptămână, am urmat toate sfaturile doctorilor. Vreau să vă spun tuturor să aveți grijă de voi și de cei dragi vouă, stați în casă și ajutați-ne să nu răspândim virusul”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.