Aryna Sabalenka (4 WTA) este considerată de specialiști printre marile favorite de a câștiga la Roland Garros în acest an. Jucătoarea din Belarus a început excelent turneul, cu o victorie în 2 seturi contra Anei Konjuh, ia rastăzi a continuat pe aceeși linie, deși a întâmpinat ceva probleme împotriva compatrioatei sale, Aliaksandra Sasnovich (103 WTA).
Debutul de meci a fost unul mai puțin obișnuit, niciuna dintre jucătoare nereușind să câștige pe propriul serviciu până la scorul de 3-3. Echilibrul a continuat apoi și fiecare și-a intrat în mână la serviciu, dar Sabalenka a reușit un nou break fix la momentul oportun și s-a impus cu 7-5 în primul set.

Aryna Sabalenka avansează în turul 3 la Roland Garros

Australian Open
Kaia Kanepi, "spaima" jucătoarelor de top din circuitul WTA! Care sunt cele mai importante victorii
24/01/2022 LA 13:49
Setul secund a însemnat o nouă sarabandă de break-uri, dar Sasnovich nu a reușit nici un game pe propriul serviciu, astfel că Sabalenka s-a impus în final cu 7-5, 6-3, după o oră și 31 de minute de joc.
În runda următoare, Sabalenka o va întâlni pe Anastasia Pavlyuchenkova (32 WTA), o altă jucătoare care nu a pierdut set până acum, învingându-le cu 2-0 pe Cristina McHale și Ajla Tomljanovic.
Cele două s-au întâlnit acum mai puțin de o lună, în semifinalele de la Madrid, Sabalenka impunându-se atunci în 2 seturi, scor 6-2, 6-3. Astfel, a 4-a jucătoare a lumii pornește ca mare favorită, dar rusoaica este fostă sferfinalistă la Paris (2011) și are experiența necesară de a aborda un asemenea meci.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Melbourne Summer Set 2
Efectul Darren Cahill: prima săptămână, primul trofeu pentru noua elevă, Amanda Anisimova
09/01/2022 LA 06:34
Upper Austria Ladies Linz
Simona Halep e în sferturi la Linz! Românca și-a luat revanșa în fața Aliaksandrei Sasnovich
09/11/2021 LA 11:47