Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aryna Sabalenka confirmă previziunile specialiștilor! Bielorusa e în turul 3 la Roland Garros

Nicu Savin

Publicat 02/06/2021 la 22:01 GMT+3

Aryna Sabalanka și-a respectat statutul de favorită și a învins-o pe compatrioata sa, Aliaksandra Sasnovich, scor 7-5, 6-3, obținând astfel calificarea în turul 3 de la Roland Garros.

Aryna Sabalenka

Credit imagine: Getty Images

Aryna Sabalenka (4 WTA) este considerată de specialiști printre marile favorite de a câștiga la Roland Garros în acest an. Jucătoarea din Belarus a început excelent turneul, cu o victorie în 2 seturi contra Anei Konjuh, ia rastăzi a continuat pe aceeși linie, deși a întâmpinat ceva probleme împotriva compatrioatei sale, Aliaksandra Sasnovich (103 WTA).
Debutul de meci a fost unul mai puțin obișnuit, niciuna dintre jucătoare nereușind să câștige pe propriul serviciu până la scorul de 3-3. Echilibrul a continuat apoi și fiecare și-a intrat în mână la serviciu, dar Sabalenka a reușit un nou break fix la momentul oportun și s-a impus cu 7-5 în primul set.

Aryna Sabalenka avansează în turul 3 la Roland Garros

Setul secund a însemnat o nouă sarabandă de break-uri, dar Sasnovich nu a reușit nici un game pe propriul serviciu, astfel că Sabalenka s-a impus în final cu 7-5, 6-3, după o oră și 31 de minute de joc.
În runda următoare, Sabalenka o va întâlni pe Anastasia Pavlyuchenkova (32 WTA), o altă jucătoare care nu a pierdut set până acum, învingându-le cu 2-0 pe Cristina McHale și Ajla Tomljanovic.
Cele două s-au întâlnit acum mai puțin de o lună, în semifinalele de la Madrid, Sabalenka impunându-se atunci în 2 seturi, scor 6-2, 6-3. Astfel, a 4-a jucătoare a lumii pornește ca mare favorită, dar rusoaica este fostă sferfinalistă la Paris (2011) și are experiența necesară de a aborda un asemenea meci.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo