Naomi Osaka a declarat forfait pentru turneul WTA de la Berlin, care va debuta pe 14 iunie, au anunţat luni organizatorii acestei competiţii pe iarbă, după retragerea controversată a niponei de la Roland Garros: "Am fost înștiințați că Naomi Osaka nu va putea fi prezentă la Berlin. După ce şi-a consultat managementul, ea va face o pauză", a declarat un purtător de cuvânt al turneului din capitala Germaniei.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Osaka, numărul 2 mondial, a provocat un adevărat şoc în lumea tenisului, refuzând săptămâna trecută să participe la conferinţele de presă de la Roland Garros, "pentru a-şi menţine sănătatea mintală".Sancţionată cu o amendă de 15.000 de dolari, ea a fost ameninţată totodată cu excluderea, nu doar de la turneul parizian, ci şi de la celelalte competiţii de Grand Slam.
Tenis
Naomi Osaka n-a glumit cu anunțul de la US Open! Decizia de ultim moment luată de niponă
23/09/2021 LA 13:42

Naomi Osaka a hotărât să ia o pauză de la turnee după retragerea de la roland Garros

În urma acestei creşteri bruşte de tensiune, Naomi Osaka a preferat să părăsească turneul parizian, după ce a explicat că a traversat "lungi perioade de depresie" începând din 2018 tocmai din cauza discuțiilor pe care a fost nevoită să le aibă cu jurnaliștii la fiecare turneu pe care l-a jucat în circuit.
Rămâne de văzut ce decizie va lua a doua jucătoare a lumii după această perioadă, înaintea celui de-al treilea turneu major al anului, Wimbledon, care se desfășoară în perioada 28 iunie - 11 iulie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Wimbledon, la fel ca celelalte trei turnee majore, au amenințat-o pe japoneză cu excluderea din turneu în cazul în care aceasta refuză în continuare dialogul cu presa.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
22/09/2021 LA 15:52
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
17/09/2021 LA 06:52