Paula Badosa este adversara din turul al treilea la Roland Garros pentru Ana Bogdan. În vârstă de 23 de ani, sportiva din Spania traversează forma vieții pe zgură, fiind de departe suprafața pe care se simte cel mai bine. Badosa are șapte victorii la rând: a cucerit săptămâna trecută titlul de la Belgrad și a câștigat în minimum de seturi ambele meciuri jucate la Roland Garros (cu Lauren Davis, 6-2, 7-6, și cu Danka Kovinic, 6-2, 6-0).
În toate cele 12 partide disputate în sezonul european de zgură, Badosa a cedat doar în fața liderului mondial, Ashleigh Barty, în semifinalele de la Madrid, cedând acolo într-adevăr în minimum de seturi. Badosa se simte în general excelent pe zgură, ca o adevărată jucătoare din Spania, care a crescut pe această suprafață.

Roland Garros 2021 | Cine e Paula Badosa, adversara din turul 3 a Anei Bogdan

Australian Open
Keys se ține de promisiune! Americanca, parcurs incredibil în 2022, după momentele dificile din 2021
IERI LA 08:25
Faptul că relația ei cu zgura este foarte bună e știut încă din 2015, de când nici nu împlinise 18 ani. Atunci, Badosa a câștigat competiția junioarelor de la Roland Garros, după o finală cu Anna Kalinskaya. Astfel, misiunea Anei Bogdan în turul al treilea de la Paris nu va fi deloc una ușoară.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Profitând de abandonul niponei Naomi Osaka, Ana Bogdan a acces în această fază a turneului, iar acum se va duela pentru a doua oară în carieră cu Paula Badosa, care e în mare formă de joc pe zgură. Cele două jucătoare se cunosc deja. Ele au mai disputat un meci pe zgură în 2016, când încă Badosa nu era tocmai o mare cunoscătoare a circuitului profesionist de tenis.
La acel moment, Ana Bogdan s-a impus în două seturi în fața ibericei, pe zgura de la Sao Paulo. Acum, Badosa va veni cu un nivel al încrederii mult mai ridicat datorită jocului prestat, dar și datorită locului ocupat în clasament. Iberica se află în acest moment pe locul 35, iar 34 a fost cel mai înalt loc ocupat în clasament.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Paula Badosa, "vrăjită" de stilul de joc al Simonei Halep: "Am admirat-o dintotdeauna pentru asta!"
20/12/2021 LA 12:14
Akron WTA Finals
Garbine Muguruza, prima finalistă de la Turneul Campioanelor!
16/11/2021 LA 22:07