Simona Halep nu participă la Roland Garros din cauza unei accidentări suferite la Roma, dar a 3-a jucătoare a lumii este atentă la tot ce se întâmplă în capitala Franței.
Sportiva noastră a ținut să-i transmită un mesaj Carlei Suarez Navaro, care va juca în această seară în primul tur de la Paris cu Sloane Sthephens, chiar jucătoarea pe care Simona a învins-o în finala din 2018.

Simona Halep, mesaj special pentru Carla Suarez Navarro

Roland Garros
Simona Halep, mesaj pentru noua campioană de la Roland Garros, Krejcikova! Ce i-a transmis românca
13/06/2021 LA 09:26
Sportiva iberică va marca un moment emoționant, deocare cu nici măcar un an în urmă aceasta anunța că suferă de cancer. Din fericire, Carla a învins boala și va juca din nou în circuit, prima competiție fiind Roland Garros, unde a ajuns de 2 ori până în sferturile de finală.
"Carla, mă bucur că te-ai întors. Mă bucur foarte mult să te văd aici, cu noi. De-abia aştept să te văd de cealaltă parte a fileului. Îţi doresc să ai mult noroc şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele.", i-a transmis Simona jucătoarei din Spania.
Carla Suarez Navarro a fost numărul 6 în ierarhia WTA (februarie 2016) și are în palmares 2 turnee câștigate, precum și alte 9 finale jucate.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Pavlyuchenkova, glumă amară după finala pierdută la Roland Garros: "Știau că e singura mea șansă!"
12/06/2021 LA 15:50
Roland Garros
Barbora Krejcikova, în lacrimi după titlul câștigat la Roland Garros 2021! Cui i-a dedicat victoria
12/06/2021 LA 15:38