Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Aryna Sabalenka, OUT în turul 3 la Roland Garros! Era principala favorită, după retragerile lui Barty & Osaka

Irina Aldea

Actualizat 04/06/2021 la 14:04 GMT+3

Roland Garros 2021 | Aryna Sabalenka, a treia favorită de pe tabloul de simplu feminin, a fost eliminată în turul 3 la Paris de către Anastasia Pavlyuchenkova.

Aryna Sabalenka in action

Credit imagine: Getty Images

Aryna Sabalenka, ocupanta locului 4 WTA, a fost eliminată în turul 3 la Roland Garros de către Anastasia Pavlyuchenkova, cu scorul de 4-6, 6-2, 0-6, după o oră și 37 de minute de joc. Sabalenka era principala favorită rămasă în competiție, după retragerile anunțate de Ashleigh Barty și Naomi Osaka. În continuare, Pavlyuchenkova se va duela cu învingătoarea dintre Azarenka și Keys la Paris.
Anastasia Pavlyuchenkova și-a adjudecat setul inaugural al meciului din turul al treilea cu 6-4 după 41 de minute de joc. Trei break-uri au făcut diferența în acest prim set. Chiar dacă rusoaica a cedat prima serviciul, Sabalenka nu a știut să profite, iar pe finalul setului a greșit și ea de două ori.

Roland Garros 2021 | Aryna Sabalenka, OUT în turul al treilea la Paris

În setul al doilea, serviciul Arynei Sabalenka a fost la înălțime. Sportiva din Belarus nu și-a cedat niciodată serviciul, în schimb Pavlyuchenkova a pierdut de două ori la acest capitol, iar a treia favorită a competiției s-a impus cu 6-2 după 29 de minute de joc. Manșa decisivă a curs într-o singură direcție, cea a favoritei numărul 31, care nu i-a dat nicio șansă adversarei ei.
Sabalenka era văzută drept una dintre marile favorite de la această ediție, iar după retragerile din concurs ale lui Ash Barty și Naomi Osaka, ea rămăsese cel mai bine clasată tenismenă din concurs. Jim Courier chiar a spus înaintea turneului major de la Paris că mizează pe forța și precizia sportivei din Belarus, dar iată că aceasta nu a reușit să treacă de turul al treilea.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo