Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Haos pe sfertul Soranei Cîrstea la Roland Garros 2021! Vom avea o semifinalistă care nu e în top 20 WTA

Irina Aldea

Publicat 02/06/2021 la 18:55 GMT+3

Roland Garros 2021 | Sfertul pe care se află Sorana Cîrstea și Ana Bogdan este populat de jucătoare care nu au statut de cap de serie, cel mai bine clasată jucătoare fiind pe locul 21 WTA.

Ana Bogdan & Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan au șansa vieții la Roland Garros 2021. Sportive noastre sunt pe un sfert de tablou care nu este populat de nume mari și nici de prea mulți capi de serie. Încă de pe acum putem observa că una dintre semifinalistele din partea inferioară de tablou va fi în afara Top 20 WTA.
Cel mai bine clasată jucătoare aflată pe sfertul de tablou inferioară este Marketa Vondrousova, finalista din 2019, care din acel moment a avut de înfruntat mai multe accidentări care i-au dat total peste cap planurile de revenire la cel mai înalt nivel. Cehoaica este favorita numărul 20 pe acest sfert de tablou.

Roland Garros 2021 | Haos pe sfertul de tablou în care se regăsesc Sorana Cîrstea și ana Bogdan

Următoarea cel mai bine clasată jucătoare este Paula Badosa, ocupantă a locului 35 WTA, favorita numărul 33, care se va întâlni în turul al treilea de la Roland Garros cu Ana Bogdan. Pentru sportiva din Sinaia, această veste nu este prea bună, asta pentru că Badosa traversează forma vieții pe zgură, ea înregistrând în sezonul de zgură european o singură înfrângere, în fața liderului mondial, Ash Barty.
Care sunt meciurile de pe sfertul de finală al Soranei Cîrstea și Anei Bogdan:
  • Zidansek – Siniakova
  • Cîrstea – Kasatkina
  • Hercog – Vondrousova
  • Bogdan - Badosa
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo