Sofia Kenin (4 WTA) s-a oprit în optimile de finală de la Roland Garros, după ce a fost învinsă în 2 seturi de Maria Sakkari (18 WTA).
Primul set a fost fără istoric, elena impunându-se cu 6-1 după numai 26 de minute. Nici în startul manșei secunde americanca nu și-a revenit și Sakkari s-a distanțat repede la 5-1. Kenin a salvat o minge de meci la acel scor și apoi a recuperat unul dintre break-uri, dar nu a mai putut reveni și a pierdut cu 1-6, 3-6, după o oră și 9 minute de joc.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
21/01/2022 LA 13:47

Maria Sakkari, în premieră în sferturi la un Grand Slam

Așadar, turneul de la Roland Garros rămâne fără încă o favorită, doar una dintre primele jucătoare ale lumii fiind încă în competiție. Aceasta este Iga Swiatek (9 WTA), campioana en-titre și marea favorită la cucerirea trofeului și în acest an.
Pentru Sakkari, accederea în sferturile de finală reprezintă cea mai bună performanță a carierei la un Grand Slam. Pentru un loc în careul de ași, elena ar putea da chiar peste Iga Swiatek, dacă poloneza va trece în această seară de Marta Kostyuk, una dintre surprizele plăcute a ediției din acest an de la Roland Garros.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
18/01/2022 LA 06:02
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
17/01/2022 LA 10:38