Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LIVE BLOG Roland Garros: Krejcikova - Pavlyuchenkova va fi marea finală de la feminin

Irina Aldea

Actualizat 10/06/2021 la 21:39 GMT+3

În cea de-a 12-a zi de concurs de la Roland Garros 2021 vom afla cine se va califica în finala feminină la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Barbora Krejcikova vs. Maria Sakkari | Semi-final, Roland-Garros 2021 | Eurosport Premium Content

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Avem decisiv în cea de-a doua semifinala feminină. Maria Sakkari s-a impus în setul doi cu 6-4, după 51 de minute de joc.
UPDATE / Barbora Krejcikova câștigă primul set al semifinalei în fața Mariei Sakkari, scor 7-5, după 56 de minute de joc.
UPDATE / A început, în direct pe Eurosport 1, semifinala dintre Maria Sakkari și Barbora Krejcikova.
UPDATE / Anastasia Pavlyuchenkova este prima finalistă de la Roland Garros 2021! Ea a trecut de Tamara Zidansek cu 7-5, 6-3 și va juca marea finală la feminin sâmbătă, în direct pe Eurosport 1.
UPDATE / Pavlyuchenkova a câștigat primul set la mare luptă, scor 7-5.
UPDATE / Pe arena Philippe Chatrier început prima semifinală feminină, care le aduce față în față pe Anastasia Pavlyuchenkova și Tamara Zidansek.
UPDATE / Perechea kazahă Alexander Bublik / Andrey Golubev s-a calificat în finala probei de dublu de pe tabloul masculin, după ce a trecut în 3 seturi foarte disputate de ibericii Pablo Andujar-Alba și Pedro Martinez, scor 1-6, 6-4, 6-4.
UPDATE / Desirae Krawczyk & Joe Salisbury sunt campionii în proba de dublu mixt la Roland Garros. Cuplul americano-britanic s-a impus în finala disputată cu echipa 100% rusească, Elena Vesnina și Aslan Karatsev, scor 2-6, 6-4, 10-5.
UPDATE / A început, în direct pe Eurosport 1, finala de dublu mixt, dintre americanca Desirae Krawczyk & britanicul Joe Salisbury și rușii Elena Vesnina și Aslan Karatsev.
Știre inițială
A 12-a zi de concurs de la Roland Garros 2021 ne propune câteva partide fascinante, printre care finala de dublu mixt, dintre americanca Desirae Krawczyk & britanicul Joe Salisbury și rușii Elena Vesnina și Aslan Karatsev. În plus, joi au loc și semifinalele de dublu masculin la Paris, între Andujar/Martinez – Bublik/Golubev și Herbert/Mahut – Cabal/Farah, aceștia din urmă trecând în sferturi de cuplul româno-german Horia Tecău/Kevin Krawietz.
Atenția ni se va concentra în a 12-a zi de concurs pe duelurile în urma cărora se vor determina cele două finaliste din proba de simplu de la Roland Garros 2021. Maria Sakkari, care a trecut miercuri de Iga Swiatek, campioana en-titre, va încerca să ajungă în finala de la Roland Garros în meciul cu Barbora Krejcikova. În cealaltă semifinală feminină se vor confrunta Anastasia Pavlyuchenkova cu Tamara Zidansek. Toate cele patru semifinaliste sunt pentru prima dată în carieră în semifinalele unui turneu de Grand Slam. Vă prezentăm, în continuare, meciurile zilei:

Roland Garros 2021 | Finala de dublu mixt: Krawczyk & Salisbury - Vesnina & Karatsev

Joi, de la ora 13, ora României, vom urmări în direct pe Eurosport finala de dublu mixt dintre echipele formate din americanca Desirae Krawczyk & britanicul Joe Salisbury și rușii Elena Vesnina și Aslan Karatsev.
Roland Garros 2021 - ziua a 12-a
Finala este programată pe arena principală de la Roland Garros, primul meci al zilei pe Arena Philippe Chatrier. Bookmakerii sunt de părere că echipa 100% rusă este favorită în această confruntare, însă nici adversarii lor nu sunt cotați cu o șansă mult mai mică.

ROLAND GARROS 2021 | ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA – TAMARA ZIDANSEK, prima semifinală a zilei la Paris

Anastasia Pavlyuchenkova și Tamara Zidansek se vor confrunta pentru un loc în finala turneului de la Roland Garros, unde câștigătoarea o va întâlni pe Krejcikova sau Sakkari. Cele două jucătoare, ocupante ale locurilor 32, respectiv 85, au avut prestații surprinzătoare pe zgura pariziană, eliminând două jucătoare din top 10. Pavlyuchenkova a eliminat-o pe Aryna Sabalenka, locul 4 WTA, iar Zidansek a învins-o în primul tur pe Bianca Andreescu, locul 7 WTA. Aceasta va fi prima întâlnire dintre Pavlyuchenkova și Zidansek.
Roland Garros 2021 - ziua a 12-a
Va fi un meci greu pentru ambele jucătoare, însă Pavlyuchenkova este favorită la câștigarea partidei. Pe lângă Sabalenka, a eliminat din turneu și alte nume importante, precum Azarenka și Ribakina- tânăra care a scos-o din competiție pe Serena Williams. Experiența acumulată de-a lungul anilor va fi, de asemenea, un factor important în această etapă a competiției. Cele două jucătoare vor intra pe Arena Philippe Chatrier joi, 10 iunie, în jurul orei 16, ora României.

Roland Garros 2021 | Maria Sakkari – Barbora Krejcikova. Cehoaica are avantaj la întâlnirile directe

Maria Sakkari și Barbora Krejcikova se vor lupta joi pentru un loc în finala celui de-al doilea turneu major al anului. Maria Sakkari e cel mai bine clasată jucătoare rămasă în competiție, ocupând locul 18 WTA. Sportiva din Grecia a furnizat miercuri surpriza turneului, atunci când a eliminat-o pe campioana en-titre, Iga Swiatek, în minimum de seturi. Aceasta va fi a treia întâlnire în circuit dintre Sakkari și Krejcikova (cehoaica are 2-0 la întâlnirile directe).
Roland Garros 2021 - ziua a 12-a
De partea cealaltă, pentru a ajunge în semifinale, Barbora Krejcikova a trecut în sferturi de Coco Gauff în două seturi foarte disputate. Cele două vor intra pe Arena Philippe Chatrier în jurul orei 17.30, ora României, după cealaltă semifinală feminină la Roland Garros, dintre Anastasia Pavlyuchenkova și Tamara Zidansek.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo