Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LIVE BLOG România la Roland Garros 2021 | Horia Tecău e în turul 2! Irina Bara, OUT în runda inaugurală

Irina Aldea

Actualizat 01/06/2021 la 14:06 GMT+3

Azi continuă meciurile din primul tur la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Doi români au debutat azi la Paris. Este vorba despre Irina Bara și Horia Tecău.

tecau

Credit imagine: Eurosport

  • UPDATE / Horia Tecău a debutat cu dreptul la ediția din acest an de la Roland Garros. Românul face pereche cu germanul Kevin Kravietz, iar cei doi au învins dublul Ariel Behar/Gonzalo Escobar, scor 6-3, 3-6, 7-6 (5).
  • UPDATE / Irina Bara, ocupanta locului 122 WTA, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur la Roland Garros 2021 de către Astra Sharma (123 WTA), beneficiara unui wildcard, cu scorul de (5) 6-7, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 25 de minute de joc.
  • UPDATE / Irina Bara cedează la tiebreka primul set, cu scorul de (5) 6-7, după 51 de minute de joc.
  • UPDATE / Irina Bara face rebreak-ul imediat! Avem tiebreak în primul set!
  • UPDATE / Astra Sharma obține primul break al meciului, la scorul de 5-5. Ea va servi pentru a-și adjudeca setul inaugural.
  • UPDATE / Până acum se merge cu serviciul. Niciuna dintre cele două jucătoare nu au obținut vreun break până la scorul de 3-3.
  • UPDATE / Începe meciul dintre Bara și Sharma, în direct pe Eurosport Player! Românca începe la serviciu.
Știre inițială
A treia zi de concurs de la Roland Garros 2021 ne propune câteva partide fascinante, printre care duelurile a doi români pe tabloul principal, Irina Bara pe tabloul principal de simplu feminin, și Horia Tecău pe tabloul de dublu masculin, dar și alte meciuri excelente.
Irina Bara este ultima jucătoare din România care va juca în primul tur la Roland Garros. Până în prezent, doar Ana Bogdan, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în turul al doilea la Paris, Patricia Țig și Irina Begu fiind eliminate de Naomi Osaka, respectiv Serena Williams. De altfel, Bogdan e deja în turul 3, ca urmare a retragerii din turneu a japonezei Naomi Osaka.

ROLAND GARROS 2021 | IRINA BARA, ULTIMA ROMÂNCĂ CE EVOLUEAZĂ ÎN PRIMUL TUR LA PARIS

Ultima româncă ce va juca în turul inaugural al turneului din capitala Franței este Irina Bara (122 WTA). Venită din calificări, sportiva noastră o va înfrunta pe australianca Astra Sharma (124 WTA), beneficiara unui wildcard la turneul major din Orașul Luminilor.
Cele 2 jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum în circuit. Partida va fi prima care va avea loc pe terenul 12 și va începe la ora 12:00 (ora României). Învingătoarea acestei dispute o va întâlni în turul secund pe câștigătoarea duelului Yulia Putintseva (43 WTA) - Ons Jabeur (26 WTA).
În plus, marți îl vom vedea la treabă și pe Horia Tecău. În primul meci al zilei (de la ora 12:00, ora României), perechea Horia Tecău / Kevin Krawietz va juca împotriva cuplului Gonzalo Escobar / Ariel Behar.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo