Naomi Osaka a decis să nu participe la nicio conferință de presă la Roland Garros, motivând că acestea îi afectează sănătatea mintală. Nipona a menționat că nu are nimic personal cu organizatorii turneului de la Roland Garros, dar e hotărâtă să meargă până la capăt în acest demers, chiar dacă va fi drastic amendată.
A 2-a jucătoare a debutat cu o victorie pe zgura pariziană la această ediție, învingând-o pe pe Patricia Țig în 2 seturi, scor 6-4, 7-6. Conform obiceiului, sportivii care se impun în meciurile jucate pe principale arene din complexul parizian oferă un scurt interviu după meci, chiar pe teren.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Halep / Ruse au pierdut categoric la Cristian / Petkovic
ACUM 3 MINUTE

Naomi Osaka boicotează doar conferințele de presă

Deși Osaka nu va vorbi la conferințele de presă, aceasta a spus câteva cuvinte pentru cele câteva sute de fani de pe arena Philippe Chatrier, care au asistat la meciul cu Patricia Țig.
"Sunt foarte bucuroasă că am câștigat. Este o arenă foarte frumoasă. E abia a 2-a oară când joc aici. Prima dată a fost înainte de instalarea acoperișului. Să sperăm că voi continua să o fac.", a declarat Osaka.
În ceea ce privește jocul ei pe zgură, nipona a punctat: "Aș spune că este o lucrare în desfășurare. Sper că jocul meu se va îmbunătăți de la meci la meci."
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
IERI LA 12:57
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
IERI LA 12:44