Naomi Osaka a decis să nu participe la nicio conferință de presă la Roland Garros, motivând că acestea îi afectează sănătatea mintală. Nipona a menționat că nu are nimic personal cu organizatorii turneului de la Roland Garros, dar e hotărâtă să meargă până la capăt în acest demers, chiar dacă va fi drastic amendată.
A 2-a jucătoare a debutat cu o victorie pe zgura pariziană la această ediție, învingând-o pe pe Patricia Țig în 2 seturi, scor 6-4, 7-6. Conform obiceiului, sportivii care se impun în meciurile jucate pe principale arene din complexul parizian oferă un scurt interviu după meci, chiar pe teren.
Toray Pan Pacific Open
Accidentare teribilă la turneul de la Tokyo. Naomi Osaka, înmărmurită: "M-am speriat foarte tare"
20/09/2022 LA 14:24

Naomi Osaka boicotează doar conferințele de presă

Deși Osaka nu va vorbi la conferințele de presă, aceasta a spus câteva cuvinte pentru cele câteva sute de fani de pe arena Philippe Chatrier, care au asistat la meciul cu Patricia Țig.
"Sunt foarte bucuroasă că am câștigat. Este o arenă foarte frumoasă. E abia a 2-a oară când joc aici. Prima dată a fost înainte de instalarea acoperișului. Să sperăm că voi continua să o fac.", a declarat Osaka.
În ceea ce privește jocul ei pe zgură, nipona a punctat: "Aș spune că este o lucrare în desfășurare. Sper că jocul meu se va îmbunătăți de la meci la meci."
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
US Open, ziua 6 | Sinner, Swiatek, Nadal, Alcaraz, Pegula și Kvitova, în optimile de finală
03/09/2022 LA 09:52
US Open
Concluziile trase de Naomi Osaka, după eliminarea de la US Open: "Este un haos în capul meu"
31/08/2022 LA 07:42