Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a anunţat, în urmă cu aproape două săptămâni, pe Instagram, că nu va participa la turneul de la Roland Garros din cauza accidentării pe care a suferit-o la Roma. Pe 12 mai, Simona Halep era nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Mai apoi, Halep a anunţat că are o mică ruptură musculară în partea superioară a gambei stângi, urmând ca din 17 mai să înceapă recuperarea în România, la piscină şi sală. Campioana noastră va reveni pe teren, potrivit anunțului antrenorului ei, la un turneu pregătitor pentru Wimbledon, dacă totul merge potrivit planului.
Tenis
CTP a comentat ruptura Halep – Cahill: "Nu se putea continua așa!" Ce sfat îi dă sportivei
ACUM 2 ORE

Simona Halep nu a fost dată uitării de WTA

WTA a făcut o analiză succintă a tabloului feminin de la ediția din 2021 a competiției majore de la Paris și a scos în evidență un aspect foarte important. WTA scrie că doar șase jucătoare care au câștigat Roland Garros la junioare s-au impus la senioare, Simona Halep fiind ultimul nume pe această listă. "Regina Zgurii", așa cum scrie WTA, este însoțită pe această listă de idolul ei, Henin, de Capriati, Mandilikova, Jausovec și Durr.
Anul acesta, pe tabloul principal de simplu s-au regăsit 11 jucătoare care au câștigat titlul de la Roland Garros la junioare și au căutat să "pătrundă" pe lista condusă de Simona Halep, însă nu toate au rămas în competiție: Jacquemot, Fernandez, Gauff, Badosa, Kasatkina, Bencic, Jabeur, Svitolina, Mladenovic, Cornet și Kanepi. Dintre acestea, în concurs mai sunt Fernandez, Gauff, Badosa, Kasatkina, Jabeur, Svitolina și Mladenovic.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Ce urmează pentru Simona Halep după despărțirea de Darren Cahill. Programul campioanei noastre
ACUM 3 ORE
Tenis
Cine o va pregăti pe Simona Halep, după despărțirea de Darren Cahill
ACUM 3 ORE