Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Irina Bara, eliminată în primul tur la Roland Garros 2021! Înfrângere cu Astra Sharma

Irina Aldea

Actualizat 01/06/2021 la 13:45 GMT+3

Roland Garros 2021 | Irina Bara s-a oprit la ediția din acest an în primul tur, după ce a trecut de calificări la Paris.

Irina Bara

Credit imagine: Getty Images

Irina Bara, ocupanta locului 122 WTA, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur la Roland Garros 2021 de către Astra Sharma (123 WTA), beneficiara unui wildcard, cu scorul de (5) 6-7, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 25 de minute de joc.
Irina Bara este ultima jucătoare din România care a jucat în primul tur la Roland Garros. Până în prezent, doar Ana Bogdan, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în turul al doilea la Paris, Patricia Țig și Irina Begu fiind eliminate de Naomi Osaka, respectiv Serena Williams. De altfel, Bogdan e deja în turul 3, ca urmare a retragerii din turneu a japonezei Naomi Osaka.

Roland Garros 2021 | Irina Bara, eliminată în primul tur la Paris

În primul set, cele două sportive și-au valorificat serviciul până la scorul de 5-5, când Sharma a reușit primul break al meciului. Bara a ripostat și a făcut imediat rebreak, ducând setul la tiebreak. Australianca s-a impus chiar pe final, după ce s-a mers cap la cap până la 5-5.
Sharma a fost mai precisă în lovituri în setul secund și, de la 2-2, a câștigat 4 game-uri consecutive, impunându-se în două seturi, 7-6, 6-2. Pentru prezența în primul tur la Roland Garros, Bara va fi recompensată cu 60.000 euro și 10 puncte WTA.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo