Irina Bara, ocupanta locului 122 WTA, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur la Roland Garros 2021 de către Astra Sharma (123 WTA), beneficiara unui wildcard, cu scorul de (5) 6-7, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 25 de minute de joc.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Irina Bara este ultima jucătoare din România care a jucat în primul tur la Roland Garros. Până în prezent, doar Ana Bogdan, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în turul al doilea la Paris, Patricia Țig și Irina Begu fiind eliminate de Naomi Osaka, respectiv Serena Williams. De altfel, Bogdan e deja în turul 3, ca urmare a retragerii din turneu a japonezei Naomi Osaka.
Wimbledon
Irina Bara, eliminată în turul 2 la Wimbledon de a patra favorită a turneului, Paula Badosa
ACUM 9 ORE

Roland Garros 2021 | Irina Bara, eliminată în primul tur la Paris

În primul set, cele două sportive și-au valorificat serviciul până la scorul de 5-5, când Sharma a reușit primul break al meciului. Bara a ripostat și a făcut imediat rebreak, ducând setul la tiebreak. Australianca s-a impus chiar pe final, după ce s-a mers cap la cap până la 5-5.
Sharma a fost mai precisă în lovituri în setul secund și, de la 2-2, a câștigat 4 game-uri consecutive, impunându-se în două seturi, 7-6, 6-2. Pentru prezența în primul tur la Roland Garros, Bara va fi recompensată cu 60.000 euro și 10 puncte WTA.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Irina Bara, a șasea româncă din turul 2 la Wimbledon! A trecut fără probleme de Chloe Paquet
28/06/2022 LA 16:15
Roland Garros
Irina Bara, OUT în primul tur la Roland Garros! A fost învinsă fără drept de apel de Putintseva
24/05/2022 LA 15:58