Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Mihaela Buzărnescu se califică în turul 2 la Roland Garros 2021 după ce o învinge pe Arantxa Rus

Irina Aldea

Actualizat 31/05/2021 la 21:24 GMT+3

Roland Garros 2021 | Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros după ce a eliminat-o pe Arantxa Rus, din Olanda.

Mihaela Buzărnescu

Credit imagine: Getty Images

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul secund la Roland Garros după ce a învins-o pe olandeza Arantxa Rus cu scorul de 7-5, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 45 de minute de joc. În continuare, sportiva noastră se va duela cu învingătoarea partidei dintre Serena Williams și Irina Begu, care se joacă în această seară de la ora 22.
După un start dificil de partidă (a fost condusă cu 3-0 și 5-2), Mihaela a revenit spectaculos, a salvat două mingi de set ale adversarei (la scorul de 5-3) și s-a impus cu 7-5. Miki a servit pentru câștigarea partidei în setul secund (la 5-2), dar adversara a izbutit cumva să revină și a egalat la 5. În cele din urmă, românca a câștigat și setul secund cu același scor, 7-5.

Roland Garros 2021 | Mihaela Buzărnescu e a treia româncă în turul 2 la Paris

Pentru parcursul de până acum, Buzărnescu va primi 84.000 de euro şi 70 de puncte WTA. Buzărnescu e a treia româncă în turul 2 la Paris, după Ana Bogdan și Sorana Cîrstea. De altfel, Ana Bogdan e deja calificată în turul al treilea fără să joace. Adversara ei din turul al doilea, Naomi Osaka, și a anunțat retragerea de curând.
Dintre românce le mai avem în competiție la Paris pe Irina Begu, care o întâlnește în această seară de la ora 22 pe Serena Williams. Mâine, Irina Bara va juca în turul inaugural la Paris pe australianca Astra Sharma.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo