Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Pavlyuchenkova ajunge în premieră în semifinale la Roland Garros 2021! Victorie excelentă cu Rybakina

Irina Aldea

Actualizat 08/06/2021 la 18:43 GMT+3

Roland Garros 2021 | Anastasia Pavlyuchenkova se califică în premieră în semifinalele unui turneu de Grand Slam. Rusoaica a trecut de Rybakina și va juca pentru un loc în finală cu Tamara Zidansek.

Anastasia Pavlyuchenkova

Credit imagine: Getty Images

Anastasia Pavlyuchenkova s-a calificat în semifinale la Roland Garros 2021 după ce a trecut de Elena Rybakina, scor 6-7, 6-2, 9-7, după două ore și 35 de minute de joc. Mai departe, ea se va duela pentru un loc în semifinalele Roland Garros cu Tamara Zidansek, care a trecut în mod surprinzător mai devreme de Paula Badosa, favorita numărul 33 pe tabloul principal de simplu.
Manșa inaugurală a fost foarte disputată și s-a încheiat la tiebreak după o oră de joc, în favoarea favoritei numărul 21, Elena Rybakina. Pe durata setului, ambele jucătoare și-au cedat o dată serviciul, dar au revenit și au trimis manșa în decisiv. Setul al doilea a fost adjudecat mult mai clar de Anastasia Pavlyuchenkova, care a obținut două break-uri, dovedindu-se a fi decisive în câștigarea setului.

Roland Garros 2021 | Anastasia Pavlyuchenkova, în premieră în semifinale la Paris

Manșa decisivă a fost la fel de disputată ca primul set, însă mult mai dezechilibrat din punct de vedere al serviciilor cedate. Prima care a obținut break-ul a fost Anastasia Pavlyuchenkova, însă rusoaica nu a profitat de acest avantaj și și-a cedat serviciul apoi de două ori consecutiv. Nici Rybakina nu a putut fi mai eficientă în poziție de avantaj.

Sferturile Roland Garros 2021 pe partea feminină de tablou

În sferturile de finală de la Paris și-a făcut loc o singură jucătoare dintre primele zece ale lumii. Este vorba despre campioana en-titre, Iga Swiatek. Toate favoritele (mai puțin Simona Halep, care nu a participat) au părăsit pe rând competiția (abanonduri sau pe teren).
  • Tamara Zidansek (85 WTA) vs Paula Badosa (35 WTA, favorită 31) 7-5, 4-6, 8-6
  • Elena Rybakina (22 WTA, favorită 21) vs Anastasia Pavlyuchenkova (32 WTA, favorită 31). 7-6, 2-6, 7-9
  • Barbora Krejcikova (33 WTA) vs Cori Gauff (25 WTA, favorită 24)
  • Maria Sakkari (18 WTA, favorită 17) vs Iga Swiatek (9 WTA, favorită 8)
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo