Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roland Garros 2021 | Ce predicție au făcut experții pentru meciul Patricia Țig – Naomi Osaka din primul tur

Irina Aldea

Actualizat 30/05/2021 la 09:54 GMT+3

Naomi Osaka nu va avea o misiune prea ușoară în turul inaugural la Roland Garros 2021 cu Patricia Țig, transmit experții înaintea începerii celui de-al doilea turneu major al anului.

Patricia Țig & Naomi Osaka

Credit imagine: Getty Images

Unul dintre cele mai tari meciuri de pe tabloul feminin în ziua de start a competiției de la Roland Garros 2021 este de departe duelul dintre Patricia Țig, care a ajuns anul trecut până în turul 3 la Paris, și Naomi Osaka, a doua favorită de pe tabloul principal de simplu. Nipona nu traversează cea mai bună perioadă a carierei. În ultimele trei meciuri, ea are o victorie și două înfrângeri, iar zgura nu a fost niciodată prietena ei.
Cel mai bun rezultat al japonezei Osaka este tur trei la Roland Garros (2016, 2018, 2019), fază a competiției pe care a atins-o și Patricia anul trecut. Chiar dacă sportiva noastră nu este în cea mai bună formă de joc, meciul cu Osaka reprezintă o șansă uriașă să-și ia revanșa pentru înfrângerea suferită în 2015 pe hard la Hua Hin, de altfel singurul meci direct al lor.

Roland Garros 2021 | Predicția experților pentru meciul Patricia Țig – Naomi Osaka (2)

Jurnaliștii străini au publicat o predicție înaintea meciului dintre Patricia Țig și Naomi Osaka, din primul tur de la Roland Garros. Potrivit celor de la Sportskeeda, a doua favorită de pe tabloul principal de simplu va câștiga acest meci, însă nu oricum, ci la mare luptă, în trei seturi: "Naomi Osaka a câștigat patru din ultimele șase Grand Slam-uri pe hard, însă la Roland Garros nu a trecut niciodată de turul 3.
Japoneza vine la Paris cu doar o victorie obținută pe această suprafață în 2021 și o va întâlni pe Patricia Țig, care se află și ea la rându-i în disperată nevoie de victorii. Acest meci va fi al doilea dintre cele două jucătoare. Osaka a câștigat în 3 seturi pe hard la Hua Hin în 2015. Osaka este favorită în acest meci, însă pe o suprafață de joc care nu-i place.
Țig va încerca să-și folosească statutul și să pună presiune pe adversara ei. Probabil că meciul va sta totuși în racheta japonezei, însă românca va încerca să-i pună piedici acolo unde se va putea. Predicția noastră: Osaka în trei seturi", au scris jurnaliștii de la Sportskeeda.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo