Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alcaraz, pregătit pentru meciuri de 5 seturi cu Nadal și Djokovic: "E diferit împotriva lor"

Alex Masgras

Publicat 29/05/2022 la 11:26 GMT+3

Carlos Alcaraz se gândește deja la o posibilă confruntare cu Rafael Nadal sau Novak Djokovic la Roland Garros. Până atunci, el va juca în această seară pe Philippe Chatrier, contra lui Karen Khachanov, în optimile turneului de la Paris.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: AFP

Carlos Alcaraz va juca în această seară pentru un loc în sferturile de finală de la Roland Garros. În turul al treilea, campionul de la Madrid și-a luat revanșa pentru înfrângerea de la Monte-Carlo în fața lui Sebastian Korda, pe care l-a învins cu 6-4, 6-4, 6-2. În optimile de finală, tânărul jucător spaniol îl va întâlni pe Karen Khachanov.
Pe jumătatea de tablou a lui Alcaraz se află Rafael Nadal și Novak Djokovic. Cei doi mari campioni se pot întâlni în sferturile ediției din acest an, dacă trec de Felix Auger-Aliassime, respectiv Diego Schwartzman. Câștigătorul acelui sfert de finală are șanse mari să îl întâlnească în penultimul act pe Carlos Alcaraz.
picture

Rezumatul partidei Carlos Alcaraz - Rafael Nadal, câștigată în 3 seturi de mai tânărul spaniol

Citește și:

Carlos Alcaraz i-a învins deja pe Nadal și Djokovic

La începutul lunii mai, Carlos Alcaraz a cucerit turneul Masters 1000 de la Madrid, iar în drumul său către trofeu i-a învins pe Rafael Nadal (sferturi) și Novak Djokovic (semifinale). Victoriile spaniolului de 19 ani au venit în partide care se desfășoară în sistemul cel mai bun din trei seturi, dar Alcaraz este convins că este pregătit să se înfrunte cu cei doi mari campioni și în meciuri de cinci seturi:
"Dacă voi câștiga următoarele meciuri, va trebui să joc doar cu unul dintre ei. Cred că sunt diferit. Este diferit când joci împotriva lor. În turnee Masters 1000 și în alte turnee se joacă cel mai bun din trei, în timp ce aici sunt cinci seturi, dar aș spune că sunt pregătit", a declarat Alcaraz, potrivit Punto de Break.
picture

Djokovic - Alcaraz, o partidă care va rămâne în istoria tenisului. Cele mai tari puncte ale partidei

La conferința de presă, Alcaraz a fost întrebat ce consideră că îl face special: "Aș spune faptul că sunt agresiv tot timpul. Nu contează dacă pierd sau câștig, dacă sunt într-o situație dificilă sau am un meci greu. Îmi păstrez stilul de joc în timpul meciului. Aș spune că asta face diferența", a mai spus Carlos Alcaraz.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 29 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo