Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray nu va juca la Roland Garros! Scoțianul se pregătește pentru sezonul de iarbă

Alex Masgras

Publicat 16/05/2022 la 18:02 GMT+3

Andy Murray nu va juca la Roland Garros. Fostul număr 1 mondial anunțase inițial că va sări peste sezonul de zgură, dar s-a răzgândit și a participat la Madrid. În cele din urmă, scoțianul nu va participa la Paris și se va concentra pe pregătirea pentru sezonul de iarbă.

"Vintage" Andy Murray: victorie cu Shapovalov și duel de 5 stele cu Djokovic, la Madrid, în turul 3

Andy Murray nu va participa la ediția din acest an de la Roland Garros. Fostul număr 1 mondial nu avea de gând la începutul acestui an să participe la vreun turneu pe zgură, dar s-a răzgândit pe parcurs, participând la turneul de la Madrid.
După ce i-a învins pe Dominic Thiem și Denis Shapovalov, Andy Murray s-a retras din turneu din cauza unei toxiinfecții alimentare, chiar înaintea unui duel cu Novak Djokovic. Acum, el a luat decizia de a nu mai participa la Paris, urmând să se pregătească pentru sezonul de iarbă.
Citește și:

Andy Murray își poate începe sezonul de iarbă la Stuttgart

La începutul acestui an, Andy Murray a dat de înțeles că va participa la turneul ATP Challenger de la Surbiton, turneu care se desfășoară în a doua săptămână de competiție de la Roland Garros, însă rămâne de văzut dacă va participa acolo
După acest turneu, este de așteptat ca scoțianul să participe și la turneul ATP 250 de la Stuttgart, acolo unde este înscris pe tabloul principal, dar și la turneul de la Queen’s, înainte de turneul de la Wimbledon.
Cel mai probabil, deciziile legate de turneele la care Murray va participa este legată și de posibilitatea ca turneele pe iarbă din Anglia să nu conteze în clasamentele ATP și WTA, după ce organizatorii de la Wimbledon au decis să nu le permită participarea jucătorilor din Rusia și Belarus.
Turneul de la Roland Garros se vede în direct și exclusivitate pentru România pe Eurosport și Eurosport Player, în perioada 22 mai - 5 iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo