Andy Murray nu va participa la ediția din acest an de la Roland Garros. Fostul număr 1 mondial nu avea de gând la începutul acestui an să participe la vreun turneu pe zgură, dar s-a răzgândit pe parcurs, participând la turneul de la Madrid.
După ce i-a învins pe Dominic Thiem și Denis Shapovalov, Andy Murray s-a retras din turneu din cauza unei toxiinfecții alimentare, chiar înaintea unui duel cu Novak Djokovic. Acum, el a luat decizia de a nu mai participa la Paris, urmând să se pregătească pentru sezonul de iarbă.
Citește și:
Roland Garros
"Nadal, de ce nu te-a felicitat Federer după câștigarea Roland Garros?". Răspunsul lui Rafa
08/06/2022 LA 06:31

Andy Murray își poate începe sezonul de iarbă la Stuttgart

La începutul acestui an, Andy Murray a dat de înțeles că va participa la turneul ATP Challenger de la Surbiton, turneu care se desfășoară în a doua săptămână de competiție de la Roland Garros, însă rămâne de văzut dacă va participa acolo
După acest turneu, este de așteptat ca scoțianul să participe și la turneul ATP 250 de la Stuttgart, acolo unde este înscris pe tabloul principal, dar și la turneul de la Queen’s, înainte de turneul de la Wimbledon.
Cel mai probabil, deciziile legate de turneele la care Murray va participa este legată și de posibilitatea ca turneele pe iarbă din Anglia să nu conteze în clasamentele ATP și WTA, după ce organizatorii de la Wimbledon au decis să nu le permită participarea jucătorilor din Rusia și Belarus.
Turneul de la Roland Garros se vede în direct și exclusivitate pentru România pe Eurosport și Eurosport Player, în perioada 22 mai - 5 iunie.
Roland Garros
Genialul Nadal a dat răspunsul la "va putea cineva să egaleze cele 14 titluri ale tale la Paris?"
06/06/2022 LA 20:20
Roland Garros
Alcaraz, uluit de Nadal al 14-lea, "regele soare"! "Are 1000 de vieți, eu sunt puțin în întârziere"
06/06/2022 LA 14:30