Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz a dezvăluit ce ar împrumuta de la Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic

Alex Masgras

Publicat 14/05/2022 la 12:18 GMT+3

Carlos Alcaraz a dezvăluit ce ar lua de la Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic și a vorbit și despre cum este să fie recunoscut de oameni aproape de fiecare dată când iese în oraș.

Mutua Madrid Open. Rezumatul unei finale de poveste realizată de Carlos Alcaraz contra lui Zverev

Carlos Alcaraz se pregătește de Roland Garros, iar noua senzație a tenisului masculin a oferit un interviu în care a declarat că este pregătit să câștige un turneu de Grand Slam, dar a vorbit și despre cei trei mari jucători: Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.
Pe ultimii doi, Carlos Alcaraz i-a învins în sferturile, respectiv semifinalele turneului de la Madrid, devenind primul jucător din istoria care reușește să îi învingă pe Nadal și Djokovic în același turneu pe zgură.
În interviul acordat pentru La Nacion, Carlos Alcaraz a dezvăluit ce calități ar lua de la cei trei mari jucători:
"Cred că de la Rafa aș lua spiritul de luptător, niciodată nu renunță, se sacrifică de fiecare dată. Dacă ar trebui să mă antrenez trei ore, m-aș antrena la o intensitate de 200%.
De la Federer aș lua eleganța, varietatea de lovituri și tenisul pe care îl arată în fiecare meci, iar de la Djokovic aș lua elasticitatea și fizicul său", a declarat Alcaraz.
picture

Djokovic - Alcaraz, o partidă care va rămâne în istoria tenisului. Cele mai tari puncte ale partidei

Citește și:

Alcaraz, despre faptul că lumea îl recunoaște pe stradă: "Atunci realizezi cât de cunoscut ești"

În același interviu, Carlos Alcaraz a vorbit și despre succesul pe care îl are în ultima perioadă. Câștigător în acest an la Rio, Miami, Barcelona și Madrid, Alcaraz a devenit un adevărat star în tenisul masculin.
Acesta a povestit un episod după câștigarea titlului de la Madrid, atunci când se îndrepta către orașul său natal, El Palmar, și s-a oprit la un restaurant:
"În timp ce ne întorceam de la Madrid, ne-am oprit undeva să mâncăm, într-un loc retras, nu erau mulți oameni, dar toți mă știau. Atunci realizezi cât de cunoscut ești.
Într-un loc izolat, într-un restaurant la periferie, aproape toată lumea care era acolo mă știa. Puțin câte puțin începe să mă coste din ce în ce mai mult, dar momentan mă descurc", a mai spus Carlos Alcaraz.
28-3 este recordul lui Carlos Alcaraz în 2022, an în care a câștigat patru titluri.
picture

Rezumatul partidei Carlos Alcaraz - Rafael Nadal, câștigată în 3 seturi de mai tânărul spaniol

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo