Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, în turul al doilea de la Roland Garros, după o victorie facilă cu Bagnis

Alex Masgras

Actualizat 24/05/2022 la 14:16 GMT+3

Daniil Medvedev a obținut calificarea în turul al doilea de la Roland Garros, după ce a trecut în primul tur de argentinianul Facundo Bagnis.

Daniil Medvedev recorded an easy win over Facundo Bagnis to reach round two of the French Open

Credit imagine: Getty Images

Debut cu dreptul pentru Daniil Medvedev la Roland Garros. Numărul 2 mondial a făcut un joc bun în primul tur de la Paris, acolo unde l-a învins pe argentinianul Facundo Bagnis (103 ATP), scor 6-2, 6-2, 6-2, după o oră și 40 de minute de joc.
Chiar dacă zgura nu este pe placul său, Medvedev a reușit să câștige fără prea mari emoții duelul care a deschis ziua a treia pe arena Suzanne Lenglen. Operat de hernie în această primăvară, Daniil Medvedev a disputat o singură partidă pe zgură în acest sezon. El a jucat la Geneva săptămâna trecută, acolo unde a fost învins de Richard Gasquet, dar lucrurile par să stea mult mai bine la Paris.
Daniil Medvedev a fost jucătorul mai bun în întâlnirea de astăzi. Rusul a avut două momente în care serviciul nu a funcționat așa cum și-a dorit, cedând două break-uri, dar de fiecare dată a reușit să răspundă rapid pe serviciul adversarului. Returul a funcționat mult mai bine pentru campionul de la US Open în fața argentinianului care a avut mari probleme pe propriul serviciu. În cele din urmă, al doilea jucător din ierarhia ATP a încheiat partida cu trei seturi identice: 6-2.
Citește și:

Daniil Medvedev s-a calificat în turul al doilea de la Roland Garros

Anul trecut, Daniil Medvedev a ajuns până în sferturile de la finală de la Roland Garros, acolo unde a fost învins de finalistul ediției din 2021, Stefanos Tsitsipas. De asemenea, sfertul de finală de anul trecut a fost și cel mai bun rezultat al rusului pe zgura pariziană.
În turul următor, Daniil Medvedev îl va întâlni pe Laslo Djere (56 ATP), cel care l-a învins în primul tur pe Ricardas Berankis (101 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-4.
Roland Garros 2022 - 24 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo