Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev merge în optimi la Roland Garros! Rusul, victorie categorică cu Miomir Kecmanovic

Irina Aldea

Publicat 28/05/2022 la 16:11 GMT+3

Daniil Medvedev, al doilea jucător al lumii, s-a calificat în optimile de finală la Roland Garros după ce l-a învins în mod categoric pe Miomir Kecmanovic.

Daniil Medvedev -Roland-Garros 2022.

Credit imagine: Imago

Daniil Medvedev, favoritul numărul 2 de pe tabloul de simplu masculin, s-a calificat în optimile de finală la Roland Garros după ce a trecut de unul dintre cei mai în formă jucători din acest an, Miomir Kecmanovic, favoritul numărul 28. Rusul s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 51 de minute de joc.
În continuare, rusul se va duela la Paris cu învingătorul meciului dintre Simon și Cilic. Sfertfinalist la ediția de anul trecut, Medvedev a fost în control total în partida cu sârbul de pe locul 31 ATP și nu a părut vreo clipă că poate să scape din mână meciul din turul 3.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev e în optimi la Roland Garros. Rusul, victorie clară cu Kecmanovic

Până acum, Medvedev a trecut la Roland Garros de Bagnis, Djere și Kecmanovic, fără a ceda set. Per total, rusul a arătat că e într-o formă de joc excepțională pe zgura de la Paris, o suprafață de care s-a plâns adesea în trecut. Iată că acum e foarte aproape de a-și egala performanța de anul trecut.
Daniil Medvedev, numărul doi mondial, a fost operat de hernie de disc la începutul lunii aprilie. El a revenit în circuitul ATP cu prilejul turneului de la Geneva (15-21 mai), programat cu o săptămână înainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, însă a pierdut încă de la primul meci acolo.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 28 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo