Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev s-a calificat în turul 3 la Roland Garros! A obținut o victorie muncită cu Laslo Djere

Bianca Dumitru

Publicat 26/05/2022 la 16:00 GMT+3

Daniil Medvedev, al doilea favorit de la Roland Garros, s-a calificat în această după-amiază în turul 3 al competiției de la Paris, eliminându-l în 3 seturi pe Laslo Djere.

Daniil Medvedev celebrates a winning point at the French Open, Roland-Garros, Paris on May 26, 2022

Credit imagine: Getty Images

Daniil Medvedev a obținut, în această după-amiază, calificarea în turul 3 la Roland Garros, după ce l-a învins pe Laslo Djere în trei seturi, scor 3-6, 4-6, 3-6, după două ore și 36 de minute de joc.
Deși a început meciul pierzându-și propriul serviciul și fiind condus cu 2-0, Medvedev a revenit rapid și a câștigat 5 game-uri consecutive, iar sârbul nu l-a mai putut învinge în finalul primului set.
În partea a doua a meciului, după ce a făcut break-ul, sportivul de pe locul 2 ATP a pierdut din nou pe serviciul său și a fost ulterior condus cu 2-1, 3-2 și 4-3. A revenit însă pe final și, adjudecându-și 3 game-uri consecutive, a câștigat setul 2.
Citește și:

Medvedev, în turul 3 la Roland Garros

În setul 3, Daniil Medvedev nu s-a mai lăsat condus, distanțându-se la două game-uri și menținând acest avantaj până în finalul partidei.
În urma acestei victorii, tenismenul de pe locul 2 ATP s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, acolo unde va da peste Miomir Kecmanovic, care a trecut în 4 seturi de Alexander Bublik, scor 4-6, 7-5, 6-2, 6-1.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 26 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo