Rafael Nadal are un 2022 excepțional din punct de vedere sportiv. Pe plan fizic însă, ibericul suferă și din păcate nu există soluții pentru durerile la picior. Aceste probleme sunt cauzate de sindromul Muller-Weiss, boală cu care se confruntă de 16 ani.Perioada de recuperare e anevoioasă și se pare că, atâta vreme cât va fi sportiv de performanță, problemele nu o să dispară total.
Chiar și așa, "Matadorul" nu a luat în calcul retragerea, fiind încă motivat să obțină rezultate pe marile arene ale lumii, așa după cum am văzut la Australian Open, dar și la Roland Garros, mai ales în sferturile de finală, acolo unde a trecut de marele lui rival, Novak Djokovic. Deși Nadal e cel mai bun jucător din 2022, sârbul lipsind o bună bucată de vreme din circuit, experții Eurosport sunt de părere că spaniolul nu ar merita să fie lider mondial în ATP.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Djokovic a suferit cu Van Rijthoven, dar e în sferturi la Wimbledon! Sinner, următorul adversar
ACUM 8 ORE

De ce nu merită Rafael Nadal să fie lider mondial în ATP. Verdictul experților la Roland Garros

Tim Henman, unul dintre experții Eurosport, susține că Rafael Nadal nu merită să fie lider mondial chiar dacă câștigă Roland Garros.Fostul jucător de tenis britanic consideră că Nadal nu merită să fie lider mondial pentru că nu a jucat în prea multe turnee sezonul acesta, conform Express.co.uk.
"Înțeleg cum funcționează sistemul ATP. Dacă Rafa va câștiga primele două Grand Slamuri ale anului, cu siguranță va fi cel mai bun jucător. Cu toate acestea, în sezonul actual, el nu a jucat atât de mult. În final, cine adună cele mai multe puncte este lider, iar clasamentul nu minte", a spus Tim Henman.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Sonego l-a taxat pe Rafa Nadal la Wimbledon: "Vezi așa ceva doar la turnee de categoria a treia!"
ACUM 20 ORE
Wimbledon
Rafa Nadal a clarificat disputa legată de strigătele lui Sonego
ACUM O ZI