Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic coboară pe 3, după înfrângerea de la Roland Garros. Cei doi jucători care trec peste sârb în ierarhia ATP

Alex Masgras

Actualizat 02/06/2022 la 12:25 GMT+3

Novak Djokovic a pierdut sfertul de finală de la Roland Garros în fața marelui său rival, Rafael Nadal. În urma acestei înfrângeri, Novak Djokovic va pierde prima poziție din ierarhia, urmând ca din 13 iunie să ocupe locul 3.

Djokovic - Nadal, rezumatul unui meci pentru istorie! "Matadorul", în semifinale

Novak Djokovic și Rafael Nadal au făcut o nouă partidă memorabilă seara trecută pe Philippe Chatrier. Spaniolul s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-2, 7-6(4) în sferturile de finală de la Roland Garros, după mai bine de patru ore de joc.
Unibet - Roland Garros 2022
Campion anul trecut la Paris, Djokovic nu își va apăra cele 2000 de puncte și va pierde prima poziție din clasamentul ATP pe 13 iunie, atunci când va coborî până pe locul 3. Detronarea lui Djokovic poate veni cu o săptămână mai târziu, în cazul în care Alexander Zverev va cuceri titlul de la Roland Garros.
În cazul în care jucătorul german nu va reuși să se impună la Paris, Daniil Medvedev va deveni noul lider mondial pe 13 iunie, în timp ce Zverev va ocupa poziția a doua în clasamentul ATP, indiferent de cum va încheia turneul de la Paris.
*Djokovic va pierde cele 2000 de puncte câștigate anul trecut la Roland Garros pe 13 iunie deoarece ediția de anul trecut s-a desfășurat cu o săptămână mai devreme decât era programată inițial, din cauza pandemiei.
Citește și:

Alexander Zverev îl va întâlni pe Rafael Nadal în semifinalele de la Roland Garros

După ce și-a luat revanșa în fața lui Novak Djokovic pentru înfrângerea de anul trecut din semifinalele de la Roland Garros, Rafael Nadal îl va întâlni în penultimul act din acest an pe Alexander Zverev.
Numărul 3 mondial l-a învins marți pe Carlos Alcaraz, scor 6-4, 6-4, 4-6, 7-6(7) și îl va întâlni pentru a 10-a oară în cariera sa pe marele campion spaniol. Până acum, Zverev are trei victorii în fața lui Nadal, una chiar pe zgură, anul trecut la Madrid, dar niciodată în turnee de Grand Slam.
Roland Garros 2022 - 1 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo