Novak Djokovic și Rafael Nadal au făcut o nouă partidă memorabilă seara trecută pe Philippe Chatrier. Spaniolul s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-2, 7-6(4) în sferturile de finală de la Roland Garros, după mai bine de patru ore de joc.
https://i.eurosport.com/2022/05/25/3379646.jpg
Campion anul trecut la Paris, Djokovic nu își va apăra cele 2000 de puncte și va pierde prima poziție din clasamentul ATP pe 13 iunie, atunci când va coborî până pe locul 3. Detronarea lui Djokovic poate veni cu o săptămână mai târziu, în cazul în care Alexander Zverev va cuceri titlul de la Roland Garros.
Wimbledon
Novak Djokovic i-a pus la zid pe șefii de la Wimbledon: "Nu pot să accept niciodată asta"
ACUM 31 MINUTE
În cazul în care jucătorul german nu va reuși să se impună la Paris, Daniil Medvedev va deveni noul lider mondial pe 13 iunie, în timp ce Zverev va ocupa poziția a doua în clasamentul ATP, indiferent de cum va încheia turneul de la Paris.
*Djokovic va pierde cele 2000 de puncte câștigate anul trecut la Roland Garros pe 13 iunie deoarece ediția de anul trecut s-a desfășurat cu o săptămână mai devreme decât era programată inițial, din cauza pandemiei.
Citește și:

Alexander Zverev îl va întâlni pe Rafael Nadal în semifinalele de la Roland Garros

După ce și-a luat revanșa în fața lui Novak Djokovic pentru înfrângerea de anul trecut din semifinalele de la Roland Garros, Rafael Nadal îl va întâlni în penultimul act din acest an pe Alexander Zverev.
Numărul 3 mondial l-a învins marți pe Carlos Alcaraz, scor 6-4, 6-4, 4-6, 7-6(7) și îl va întâlni pentru a 10-a oară în cariera sa pe marele campion spaniol. Până acum, Zverev are trei victorii în fața lui Nadal, una chiar pe zgură, anul trecut la Madrid, dar niciodată în turnee de Grand Slam.
https://i.eurosport.com/2022/05/31/3384967.jpg
Wimbledon
Wimbledon, ziua 6, LIVEBLOG | Halep, Swiatek și Nadal, în acțiune! Kyrgios-Tsitsipas, meciul zilei
ACUM O ORĂ
Wimbledon
S-a întors "mașinăria" Nole? Djokovic e în optimi la Wimbledon, după o victorie clară cu Kecmanovic
ACUM 19 ORE