Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros

Alex Masgras

Publicat 29/05/2022 la 15:10 GMT+3

Perechea formată din Gabriela Ruse și Marta Kostyuk a obținut calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros. Cele două le-au învins pe Caty McNally și Shuai Zhang în trei seturi, după aproape două ore și jumătate de joc.

Gabriela Ruse, la Australian Open 2022

Credit imagine: Eurosport

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk s-au calificat în sferturile de finală de la Roland Garros. Perechea româno-ucraineană a câștigat duelul din optimi contra perechii Caty McNally/Shuai Zhang, scor 4-6, 6-3, 6-4.
Ruse și Kostyuk au început parteneriatul la Roma, atunci când au ajuns până în optimi, în timp ce la Strasbourg, o săptămână mai târziu, au disputat o singură partidă. La Paris, cele două au ajuns la trei victorii și se pregătesc pentru sferturile de finală, fiind și prima pereche care a obținut calificarea în această fază a competiției.
Citește și:
În turul următor, Ruse și Kostyuk vor întâlnii câștigătoarele partidei dintre Asia Muhammad/Ena Shibahara și Madison Keys/Taylor Townsend.
În proba de simplu, Marta Kostyuk a fost eliminată încă din primul tur, atunci când a pierdut în fața jucătoarei din Egipt Mayar Sheriff, în timp ce Gabriela Ruse a fost eliminată de Elise Mertens.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo