Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Goran Ivanisevic vrea ca publicul să țină cu Nadal în meciul cu Djokovic: "E mai bine așa"

Alex Masgras

Publicat 31/05/2022 la 15:59 GMT+3

Novak Djokovic și Rafael Nadal vor juca în această seară în sferturile de finală de la Roland Garros. Goran Ivanisevic, antrenorul sârbului, își dorește ca publicul să fie de partea lui Nadal, în confruntarea care va fi transmisă pe Eurosport 1 și Eurosport Player, nu mai devreme de ora 21:45.

Djokovic - Nadal (21:45, Eurosport 1), prezentarea unui meci fără egal!

În această seară va avea loc episodul 59 al rivalității dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal. Cei doi mari campioni se vor întâlni în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, pentru prima oară de la semifinala de anul trecut de la Paris, atunci când s-a impus numărul 1 mondial.
De 13 ori câștigător la Roland Garros, este de așteptat ca Rafael Nadal să fie susținut de un număr mare de spectatori pe Philippe Chatrier. Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic, se bucură de faptul că spectatorii vor fi de partea lui Nadal:
"Mă bucur că 80% din public va fi împotriva lui Novak. Cred că asta se va întâmpla, dar e mai bine așa. Îmi place când lumea este împotriva lui, va avea un motiv să se enerveze și să lupte și mai mult", a declarat Ivanisevic înaintea duelului din această seară în presa din Serbia.
Citește și:

Goran Ivanisevic, convins că Djokovic va da totul în partida cu Nadal

Novak Djokovic îl conduce pe Rafael Nadal cu 30-28 în întâlnirile directe. Partida din această seară va reprezenta partida cu numărul 59 dintre cei doi mari campioni. Pentru că se va juca pe zgură, Nadal este favorit, iar Ivanisevic crede că spaniolul va da totul pentru a câștiga sfertul de finală din această seară:
"Au jucat de 58 de ori unul împotriva celuilalt, e incredibil. Au jucat finală acum doi ani, semifinală în 2021, acum se întâlnesc încă din sferturi. Va fi cu siguranță cel mai frumos sfert de finală din istoria Roland Garros. Va fi un meci grozav, unul epic, Nadal a câștigat de 13 ori aici și va da 300 milioane la sută.
Novak va trebui să joace la cel mai înalt nivel pentru a-l învinge, Rafa e gata și nu va renunța în niciun moment. Rafa își pune inima pe teren, Novak are nevoie de cel mai bun nivel al său pentru a trece mai departe. Ei trăiesc pentru astfel de partide, vor fi pregătiți, cred că ar fi în stare să joace și cel mai bun din 10 seturi", a spus Ivanisevic, citat de tennisactu.net.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 31 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo