Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Alex Masgras

Actualizat 20/05/2022 la 20:38 GMT+3

Mihaela Buzărnescu a pierdut în ultimul tur al calificărilor în fața suedezei Mirjam Bjorklund, scor 1-6, 3-6 și a ratat șansa de a se califica pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros.

Mihaela Buzarnescu | Tennis | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

Mihael Buzărnescu (118 WTA) a disputat astăzi ultimul tur al calificărilor de la Roland Garros, dar jucătoarea din România nu a reușit să obțină calificarea pe tabloul principal. Buzărnescu a fost învinsă de suedeza Mirjam Bjorklund (150 WTA), scor 1-6, 3-6, la finalul unei partide care a durat aproape o oră și jumătate.
În primele două tururi, Buzărnescu a trecut de Xin-Yun Han (813 WTA) și Susan Bandecchi (190 WTA).
Citește și:

6 românce pe tabloul principal de la Roland Garros

După înfrângerea Mihaelei Buzărnescu din calificările turneului de la Roland Garros, România va fi reprezentată pe tabloul principal de 6 jucătoare. Simona Halep (19 WTA), Sorana Cîrstea (27 WTA), Gabriela Ruse (52 WTA), Irina Begu (62 WTA), Ana Bogdan (91 WTA) și Irina Bara (114 WTA).vor juca în turneul care va debuta pe 22 mai, în direct pe canalele Eurosport.
Simona Halep o va întâlni în primul tur pe Ana Konjuh, ocupanta locului 66 WTA, în timp ce Sorana Cîrstea pare să aibă cea mai ușoară misiune în primul tur, urmând să o întâlnească pe ocupanta locului 107 WTA, Tatjana Maria.
Ana Bogdan va avea o misiune dificilă în primul tur, urmând să o întâlnească pe Victoria Azarenka (15 WTA), în timp ce Gabriela Ruse o va întâlni pe Elise Mertens (33 WTA). Tot în primul tur, Irina Begu o va întâlni pe Jasmine Paolini (57 WTA). De asemenea, pe tabloul principal s-a calificat și Irina Bara.
Până unde ajunge Simona Halep la Roland Garros 2022?
Partidele din primul tur ale jucătoarelor din România:
  • Simona Halep vs Ana Konjuh (66 WTA)
  • Irina Begu vs Jasmine Paolini (57 WTA)
  • Ana Bogdan vs Victoria Azarenka (15 WTA)
  • Sorana Cîrstea vs Tatjana Maria (107 WTA)
  • Gabriela Ruse vs Elise Mertens (33 WTA)
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo