Rafael Nadal a ajuns la două meciuri distanță de al 14-lea titlu la Roland Garros și al 22-lea de Grand Slam din carieră. Vineri, în ziua în care împlinește 36 de ani, îl fruntă pe Alexander Zverev în semifinale.În sferturile de finală, Nadal a câștigat un meci istoric în compania rivalului Novak Djokovic.
Deși l-a învins în 4 seturi pe sârb, ibericul a consumat foarte multă energie, spune Marc Lopez, unul dintre antrenorii lui Rafa. Fostul tenismen e convins că nici cu Alexander Zverev nu va fi o luptă prea ușoară. În ciuda problemelor pe care le înfruntă spaniolul, Nadal pornește favorit în această confruntare la Paris, având în vedere istoricul lui excepțional pe zgura pariziană, acolo unde a câștigat 13 titluri majore, din cele 21 pe care le are în palmares.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
S-a întors "mașinăria" Nole? Djokovic e în optimi la Wimbledon, după o victorie clară cu Kecmanovic
ACUM 7 ORE

Nadal a acuzat dureri după meciul cu Djokovic la Roland Garros

"Încă nu s-a câștigat nimic. Adversarul trebuie respectat, Zverev este al treilea jucător al lumii și va fi și mai greu cu el. De victoria cu Djokovic nu avem prea mult timp să ne bucurăm. Nu vreau să mă gândesc la aspectele negative, că Rafa își va încheia cariera. Sper și îmi doresc ca el să meargă la Wimbledon.
Rafa are o accidentare cronică dificilă, dar cred că va putea să ducă o viață normală când se va retrage din tenis. Lupta cu Djokovic i-a consumat multă energie, iar a doua zi s-a trezit cu durere, dar s-a putut mișca normal ulterior ... Totuși, Nadal știe cum să depășească durerea, chiar dacă ea persistă", a transmis Marc Lopez în presa din Spania.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Este bun sau nu coaching-ul în ATP? Novak Djokovic a dat verdictul: "Spre asta înclin mai mult!"
ACUM 10 ORE
Wimbledon
Rafael Nadal a vorbit la Wimbledon despre retragere: "Acum câteva săptămâni eram aproape..."
ACUM 14 ORE