Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nadal a acuzat dureri după meciul cu Djokovic la Roland Garros: "Cu Zverev va fi mai greu, durerea persistă"

Irina Aldea

Publicat 02/06/2022 la 15:39 GMT+3

Rafael Nadal a câștigat un meci uriaș la Roland Garros în fața rivalului Novak Djokovic, iar Marc Lopez a dezvăluit că ibericul s-a trezit cu dureri după victoria în fața sârbului.

Djokovic - Nadal, rezumatul unui meci pentru istorie! "Matadorul", în semifinale

Rafael Nadal a ajuns la două meciuri distanță de al 14-lea titlu la Roland Garros și al 22-lea de Grand Slam din carieră. Vineri, în ziua în care împlinește 36 de ani, îl fruntă pe Alexander Zverev în semifinale.În sferturile de finală, Nadal a câștigat un meci istoric în compania rivalului Novak Djokovic.
Deși l-a învins în 4 seturi pe sârb, ibericul a consumat foarte multă energie, spune Marc Lopez, unul dintre antrenorii lui Rafa. Fostul tenismen e convins că nici cu Alexander Zverev nu va fi o luptă prea ușoară. În ciuda problemelor pe care le înfruntă spaniolul, Nadal pornește favorit în această confruntare la Paris, având în vedere istoricul lui excepțional pe zgura pariziană, acolo unde a câștigat 13 titluri majore, din cele 21 pe care le are în palmares.
CITEȘTE ȘI:

Nadal a acuzat dureri după meciul cu Djokovic la Roland Garros

"Încă nu s-a câștigat nimic. Adversarul trebuie respectat, Zverev este al treilea jucător al lumii și va fi și mai greu cu el. De victoria cu Djokovic nu avem prea mult timp să ne bucurăm. Nu vreau să mă gândesc la aspectele negative, că Rafa își va încheia cariera. Sper și îmi doresc ca el să meargă la Wimbledon.
Rafa are o accidentare cronică dificilă, dar cred că va putea să ducă o viață normală când se va retrage din tenis. Lupta cu Djokovic i-a consumat multă energie, iar a doua zi s-a trezit cu durere, dar s-a putut mișca normal ulterior ... Totuși, Nadal știe cum să depășească durerea, chiar dacă ea persistă", a transmis Marc Lopez în presa din Spania.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo