Novak Djokovic, campionul de la Roland Garros 2021, s-a calificat în faza optimilor de finală la ediția din acest an după ce a trecut de slovenul Aljan Bedene (195 ATP) cu scorul de 6-3, 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 45 de minute de joc. Sârbul a jucat la un nivel excelent și nu i-a dat adversarului său nicio șansă reală în meci.
În continuare, pentru un loc în sferturile de finală, Novak Djokovic se va duela cu Diego Schwartzman, favoritul numărul 15 de pe tabloul masculin de tenis. Argentinianul a trecut în turul al treilea de favoritul numărul 18, Grigor Dimitrov, în minimum de seturi, scor 6-3, 6-1, 6-2, după două ore și 17 minute de joc.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Novak Djokovic a construit la Wimbledon "tenismenul perfect"! Ce arme a luat de la Federer și Nadal
ACUM 13 ORE

Novak Djokovic e în optimi la Roland Garros! Încă o victorie și e posibil să avem parte de super duelul Djokovic - Nadal

Novak Djokovic a excelat la serviciu în meciul cu Bedene, iar la retur a fost de-a dreptul genial. Sârbul nu și-a cedat niciodată serviciul în meci și a acumulat statistici mult mai bune în dreptul său. Nole a trecut până acum la Paris de Nishioka, Molcan și Bedene fără a ceda set. În sferturi, dacă trece de Schwartzman, sârbul se poate duela cu Nadal, iar în semifinale l-ar putea întâlni pe Alcaraz.
Novak Djokovic, câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, a cucerit titlul la Roland Garros de două ori până acum în carieră, în 2016 și 2021. În 2016, Nole l-a învins în finală pe Andy Murray, iar anul trecut s-a impus în fața lui Stefanos Tsitsipas, revenind de la 0-2 la seturi, într-un meci pentru cărțile de istorie.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/26/3381185.jpg
Wimbledon
Elevul lui Darren Cahill, "avertisment" pentru Djokovic la Wimbledon: "Mă voi distra pe teren!"
ACUM 14 ORE
Wimbledon
Novak Djokovic crede că e nevoie de o schimbare urgentă la Wimbledon: "Majoritatea ar fi de acord"
ACUM 19 ORE