Novak Djokovic e primul jucător calificat în sferturile de finală la Roland Garros. Marele campion sârb l-a învins azi pe Diego Schwartzman arătând un nivel de joc foarte bun și s-a impus în fața argentinianului în minimum de seturi, scor 6-1, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 17 minute de joc.
Novak Djokovic s-a calificat pentru a 13-a oară la rând în sferturile de finală de la Roland Garros, iar în continuare putem avea parte de un super-duel între Djokovic și Nadal, dacă Rafa trece de Felix Auger-Aliassime. Anul trecut, cei doi s-au întâlnit în semifinale la Paris, iar sârbul a avut câștig de cauză.
Wimbledon
Kokkinakis i-a făcut pe toți să râdă la Wimbledon, după înfrângerea cu Djokovic! Ce a putut să spună
ACUM 6 ORE
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic e primul sfertfinalist la Roland Garros: victorie clară cu Diego Schwartzman

Până acum, Novak Djokovic a trecut la Roland Garros de Nishioka, Molcan, Bedene și Schwartzman, fără a ceda set. Deși în meciul cu Schwartzman nu i-au plăcut deloc condițiile de joc, Novak Djokovic a fost în mod evident jucătorul mai bun de pe teren, iar la final s-a declarat mulțumit că a obținut o victorie în minimum de seturi în fața specialistului pe zgură, Diego Schwartzman.
"Îl respect mult pe Diego, cred că este o persoană bună, atât pe teren, cât și în afara lui. E un specialist al acestei suprafețe. Condițiile de joc de azi nu au fost deloc ușoare, mingea nu a sărit prea mult, dar cred că m-am descurcat bine. Am jucat bine cu serviciul în momentele importante, sunt mulțumit, iar pe Diego îl felicit pentru turneul bun pe care l-a făcut până acum. Sunt de acord că sunt pe drumul cel bun, dar nu s-a terminat turneul", a spus Djokovic la interviul de după meci.
Novak Djokovic, câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, a cucerit titlul la Roland Garros de două ori până acum în carieră, în 2016 și 2021. În 2016, Nole l-a învins în finală pe Andy Murray, iar anul trecut s-a impus în fața lui Stefanos Tsitsipas, revenind de la 0-2 la seturi, într-un meci pentru cărțile de istorie.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/28/3382940.jpg
Wimbledon
Djokovic, provocat la Wimbledon de un jurnalist: "Te-a motivat să-l bați pentru că e australian?"
ACUM 7 ORE
Wimbledon
Novak Djokovic e în turul 3 la Wimbledon! Nole, victorie superbă pe central cu Kokkinakis
IERI LA 14:45