Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, favoritul lui McEnroe la Roland Garros: "Are un mic avantaj în fața lui Nadal"

Alex Masgras

Actualizat 29/05/2022 la 18:43 GMT+3

John McEnroe consideră că Novak Djokovic este principalul favorit la Roland Garros. Multiplul campion american crede că numărul 1 mondial l-a numit pe Nadal favorit pentru a încerca să scape de presiunea de pe umerii săi, dar crede că sârbul are un mic avantaj în fața acestuia.

Novak Djokovic (r.) und Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic este favorit la câștigarea turneului de la Roland Garros, crede John McEnroe. Multiplul câștigător de Grand Slam consideră că numărul 1 mondial are prima șansă la ediția din acest an de pe zgura pariziană.
Campion anul trecut la Paris, Novak Djokovic s-a calificat deja în sferturile de finală, acolo unde îl așteaptă pe marele său rival, Rafael Nadal. Anul trecut, Djokovic l-a învins pe Nadal în semifinale și a cucerit pentru a doua oară în cariera sa titlul pe Philippe Chatrier.
Citește și:

John McEnroe consideră că Novak Djokovic este favorit la Roland Garros

Anul 2022 a fost un an dificil pentru Djokovic, iar sezonul de zgură nu a început așa cum și-ar fi dorit. După ce a fost eliminat în turul al doilea de Davidovich-Fokina la Monte-Carlo, sârbul a pierdut în semifinalele de la Madrid. Chiar și în aceste condiții, el a reușit să se impună săptămâna următoare la Roma, iar John McEnroe îl vede favorit pe Djokovic:
"Nu sunt sigur dacă Djokovic este în cea mai bună formă, dar este aproape să ajungă acolo. Novak este în stare să întoarcă situațiile neplăcute în favoarea sa, iar acesta este un lucru foarte greu de făcut.
Djokovic a pierdut surprinzător cu Alcaraz la Madrid și ce a făcut după? A luat titlul la Roma. Acum, aparent, Novak Djokovic s-a întors! Dacăr ar fi să aleg un jucător care să câștige trofeul, l-aș numi tot pe Djokovic. Dar cu un mic, foarte mic avantaj în fața lui Nadal", a spus McEnroe pentru Eurosport.
Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Paris. Numărul 1 mondial l-a învins pe Diego Schartzman în optimi, scor 6-1, 6-3, 6-3. În turul următor, sârbul îl va întâlni pe câștigătorul duelului dintre Rafael Nadal și Felix Auger Aliassime.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 29 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo