Novak Djokovic este favorit la câștigarea turneului de la Roland Garros, crede John McEnroe. Multiplul câștigător de Grand Slam consideră că numărul 1 mondial are prima șansă la ediția din acest an de pe zgura pariziană.
Campion anul trecut la Paris, Novak Djokovic s-a calificat deja în sferturile de finală, acolo unde îl așteaptă pe marele său rival, Rafael Nadal. Anul trecut, Djokovic l-a învins pe Nadal în semifinale și a cucerit pentru a doua oară în cariera sa titlul pe Philippe Chatrier.
Citește și:
Roland Garros
"Nadal, de ce nu te-a felicitat Federer după câștigarea Roland Garros?". Răspunsul lui Rafa
08/06/2022 LA 06:31

John McEnroe consideră că Novak Djokovic este favorit la Roland Garros

Anul 2022 a fost un an dificil pentru Djokovic, iar sezonul de zgură nu a început așa cum și-ar fi dorit. După ce a fost eliminat în turul al doilea de Davidovich-Fokina la Monte-Carlo, sârbul a pierdut în semifinalele de la Madrid. Chiar și în aceste condiții, el a reușit să se impună săptămâna următoare la Roma, iar John McEnroe îl vede favorit pe Djokovic:
"Nu sunt sigur dacă Djokovic este în cea mai bună formă, dar este aproape să ajungă acolo. Novak este în stare să întoarcă situațiile neplăcute în favoarea sa, iar acesta este un lucru foarte greu de făcut.
Djokovic a pierdut surprinzător cu Alcaraz la Madrid și ce a făcut după? A luat titlul la Roma. Acum, aparent, Novak Djokovic s-a întors! Dacăr ar fi să aleg un jucător care să câștige trofeul, l-aș numi tot pe Djokovic. Dar cu un mic, foarte mic avantaj în fața lui Nadal", a spus McEnroe pentru Eurosport.
Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Paris. Numărul 1 mondial l-a învins pe Diego Schartzman în optimi, scor 6-1, 6-3, 6-3. În turul următor, sârbul îl va întâlni pe câștigătorul duelului dintre Rafael Nadal și Felix Auger Aliassime.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/28/3382940.jpg
Roland Garros
Genialul Nadal a dat răspunsul la "va putea cineva să egaleze cele 14 titluri ale tale la Paris?"
06/06/2022 LA 20:20
Roland Garros
Alcaraz, uluit de Nadal al 14-lea, "regele soare"! "Are 1000 de vieți, eu sunt puțin în întârziere"
06/06/2022 LA 14:30