Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primele reacții ale lui Rafael Nadal după calificarea în optimi la Roland Garros 2022: "Este clar, sunt foarte bătrân"

Andrei Nicolae

Actualizat 27/05/2022 la 19:41 GMT+3

Rafael Nadal l-a învins în trei seturi pe Botic Van De Zandschulp, cu 6-3, 6-2, 6-4, iar acum se îndreaptă spre un meci cu Felix Auger-Aliassimea, elevul lui Toni Nadal.

Primele reacții ale lui Rafael Nadal după calificarea în optimi la Roland Garros

Rafael Nadal a petrecut 2 ore și 13 minute pe teren, în meciul cu olandezul Botic Van De Zandschulp din turul 3. "Matadorul" a fost excepțional două seturi și jumătate, ceva emoții având doar pe finalul jocului. Într-un interviu acordat lui Marion Bartoli pe teren, Rafa a declarat însă că acesta a fost cel mai bun meci al lui de până acum, la ediția din acest an.
Rafael Nadal a jucat azi pe Suzanne-Lenglen, la un moment dat în paralel cu Novak Djokovic pe Philippe-Chatrier. Spaniolul s-a bucurat însă de un public fierbinte și cu această ocazie:
"Este destul de special să joc aici, pe Suzanne-Lenglen. Publicul este incredibil. Cred că am făcut un meci bun, Botic este un jucător valoros. Sunt satisfăcut de victorie", a declarat Rafa.

Primele reacții ale lui Rafael Nadal după calificarea în optimi: "Este clar, sunt foarte bătrân"

Nadal a fost azi puțin peste media de 7,6 game-uri cedate pe meci la Roland Garros. "Puteam să am 5-0, apoi Botic a revenit. Am jucat slab cu serviciul, el a început să evolueze mai bine, a fost mai agresiv. Simt puțin emoțiile mereu când trebuie să închid meciul. Dar sunt fericit că am terminat în trei meciuri. Cred că pentru mine a fost cel mai bun meci al turneului de până acum", a mai spus Rafael Nadal.
Spaniolul a trecut de 300 de victorii de Grand Slam la ediția din acest an, performanță cu care se mai laudă doar doi jucători la masculin, Roger Federer și Novak Djokovic.
"Sunt două lucruri clare. Primul este clar, sunt foarte bătrân. Al doilea, desigur, am avut o carieră nemaipomenită. Datorită tenisului am trăit experiențe pe care nu le-aș fi putut avea altfel. Trebuie să-i mulțumesc vieții pentru că a aranjat lucrurile astfel", a mai spus Rafael Nadal. El îl va înfrunta în optimile de finală pe Felix Auger-Aliassimea, elevul lui Toni Nadal.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo