Rafael Nadal, favorit numărul 5 pe tabloul masculin de simplu, s-a calificat cu emoții în sferturile de finală de la Roland Garros. Ibericul l-a învins pe elevul lui Toni Nadal, Felix Auger-Aliassime, în 5 seturi, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, 3-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat patru ore și 22 de minute de joc.
Rafael Nadal, care a jucat excelent în meciurile de până în optimi, a părut adesea pasiv în partida cu Auger-Aliassime. Canadianul, de cealaltă parte a fielului, a jucat variat și și-a apărat foarte bine șansele în fața unui Nadal care a făcut mai multe erori decât de obicei. Chiar și așa, ibericul a găsit puterea necesară să se califice mai departe.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Kyrgios, declarație inedită după calificarea în semifinalele Wimbledon: "M-am gândit să renunț"
ACUM O ORĂ

Novak Djokovic - Rafael Nadal, episodul 59, în sferturile de finală la Roland Garros

În sferturile de finală, Rafael Nadal se va duela cu marele său rival, Novak Djokovic, pentru a 59-a oară în circuit, un record absolut. În acest moment, sârbul conduce cu 30 la 28. Cei doi s-au întâlnit la Roland Garros la ultimele 2 ediții. În 2020, Nadal a câștigat în marea finală, iar în 2021, Djokovic s-a impus în semifinale.
Acum, iată, cei doi super-campioni se întâlnesc în sferturile de finală într-un meci care se anunță a fi foarte spectaculos. Dacă Nadal a avut emoții în meciul cu Auger-Aliassime, Djokovic a trecut fără probleme de Diego Schwartzman în optimile de finală. Nole a cedat 7 game-uri tot meciul și a fost în control pe toată durata partidei.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/28/3382940.jpg
Wimbledon
Rafa Nadal, după victoria cu Fritz: "Nu credeam că pot termina meciul"! Cum a reușit "imposibilul"
ACUM 13 ORE
Wimbledon
Rafa Nadal, în semifinale la Wimbledon, după ce a trecut de Fritz în decisiv, fiind și accidentat
ACUM 14 ORE