Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Nadal, după ce Carlos Alcaraz a fost comparat cu Rafa: "Cred că v-ați pripit"

Alex Masgras

Publicat 02/06/2022 la 14:26 GMT+3

Carlos Alcaraz a fost eliminat de Alexander Zverev în sferturile de finală de la Roland Garros. Aflat printre favoriții ediției din acest an, tânărul jucător spaniol s-a oprit în sferturi, iar Toni Nadal crede că lumea s-a grăbit cu comparațiile între Alcaraz și nepotul său, Rafael Nadal.

Rezumatul partidei Alexander Zverev - Carlos Alcaraz, câștigată în 4 seturi de german

Carlos Alcaraz a venit la Paris în postura de mare favorit pentru câștigarea turneului de la Roland Garros. După ce în ultimele luni a obținut rezultate impresionante, cu titluri la Miami, Barcelona și Madrid, toții ochi s-au aflat pe tânărul spaniol.
Din nefericire pentru acesta, drumul său la ediția din acest an s-a încheiat în sferturile de finală, acolo unde a fost învins de Alexander Zverev, cel care și-a luat revanșa în fața spaniolului pentru finala pierdută fără drept de apel la Madrid.
Citește și:

Toni Nadal crede că presa s-a pripit atunci când l-a comparat pe Alcaraz cu Rafael Nadal

După rezultatele foarte bune din ultimele luni, comparațiile dintre Carlos Alcaraz și Rafael Nadal nu au întârziat să apară. Pe lângă faptul că este spaniol și a luat prin surprindere lumea tenisului de la o vârstă fragedă, Alcaraz a avut multe asemănări cu Rafael Nadal în ceea ce privește succesele din circuitul ATP.
Cu toate acestea, Toni Nadal, unchiul lui Rafael Nadal, crede că presa s-a grăbit cu aceste comparații, dar crede că Alcaraz poate ajunge în câțiva ani la nivelul nepotului său:
"Cred că v-ați grăbit. Carlos Alcaraz este un jucător grozav și cred că va ajunge numărul 1 mondial. Este foarte bun, dar am văzut că o parte a presei a considerat că Rafa este gata, că a fost înlocuit. Cred că este pripită comparația dintre Alcaraz și Nadal. Este posibil ca, în 10 ani, Alcaraz să ajungă la realizările lui Rafa", a spus Toni Nadal pentru El Larguero.
Carlos Alcaraz îl putea întâlni pe Rafael Nadal în semifinalele de la Roland Garros, dar îl va întâlni pe Alexander Zverev, pentru un loc în ultimul act. Cei doi s-au mai întâlnit de 9 ori, iar Nadal conduce cu 6-3. Până acum, cele trei victorii ale lui Zverev în fața lui Nadal au venit în partide care s-au desfășurat în sistemul cel mai bun din trei seturi.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo